Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Στον ιστορικό Μαραθώνα βρέθηκε το Taekwon-do της Νάουσας την περασμένη Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στο αγωνιστικό σεμινάριο που διοργάνωσε με επιτυχία ο τοπικός Αθλητικός Σύλλογος «ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ».

Το σεμινάριο διεξήχθη στο κλειστό στάδιο που βρίσκεται στην αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου, με την συμμετοχή 100 αθλητών από 11 Σωματεία. Την τεχνική επίβλεψη του σεμιναρίου είχε ο Master Παπαδιώτης Γεώργιος 8 DAN, Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.).

Το Taekwon-do της Νάουσας συμμετείχε στο σεμινάριο με τον προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη και τους αθλητές Δημητριάδου Νένα, Δουλγερίδη Χριστόφορο και Νταή Ειρήνη, με στόχο την καλύτερη τους προετοιμασία για τις αγωνιστικές διοργανώσεις που ξεκινούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Επί έξι συνεχόμενες ώρες, ο Master Παπαδιώτης Γεώργιος δίδαξε βασικό τεχνικό περιεχόμενο στα τουλ καθώς και αγωνιστικές κινήσεις μάχης, με τους συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου να είναι κουρασμένοι από την έντονη προσπάθεια αλλά συγχρόνως ενθουσιασμένοι για την εμπειρία που έζησαν.

Το Taekwon-do της Νάουσας συνεχίζει ακούραστα και δυναμικά να δίνει το παρόν σε αγωνιστικές δράσεις και να δουλεύει μεθοδικά για την επίτευξη των μεγάλων στόχων που έχει θέσει για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε!!!