Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ 23ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Η Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος διοργάνωσε με επιτυχία κατά το διήμερο 10 & 11 Δεκεμβρίου το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, στις εργασίες του οποίου συμμετείχαν 200 περίπου καθηγητές, προπονητές και φοιτητές.

Το διήμερο πρόγραμμα του συνεδρίου περιλάμβανε πέντε εξειδικευμένα σεμινάρια καθώς και πέντε ενότητες επιστημονικών ανακοινώσεων.

Στα πλαίσια της διαρκούς επιστημονικής του κατάρτισης, τις εργασίες παρακολούθησε ο προπονητής του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Taekwon-do Νάουσας Δημητριάδης Παναγιώτης, ο οποίος αποτελεί από το 1999 ενεργό μέλος της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος. Στο περιθώριο του συνεδρίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ.κ. Παπαγεωργίου Αθανάσιο και Παρισόπουλο Γεώργιο αντίστοιχα (διακρίνονται στην φωτογραφία), στους οποίους απηύθυνε πρόταση  να εντάξουν την πόλη της Νάουσας στον μελλοντικό σχεδιασμό για την διοργάνωση ενός Πανελληνίου Συνεδρίου, αφού διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές και αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους χειμερινούς μήνες.

 

Για το Γραφείο Τύπου