Τρίτη, Απρίλιος 23, 2024
Follow Us
Handball: Τα νέα του Ζαφειράκη Νάουσας

Μεγάλη νίκη επί του Δούκα! Συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις  η ανδρική ομάδα!

terkath

Συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη, η οποία επικράτησε εντός έδρας επί της πολύ δυνατής ομάδα του Α.Σ.Ε. Δούκα με σκορ 33-30, στο Δ.Α.Κ. Νάουσας.

Μετά την επιτυχία και την εκτός έδρας νίκη επί της Χ.Α.Ν.Θ., οι άνδρες του Ζαφειράκη συνέχισαν το περασμένο Σάββατο 19/11, στο Δ.Α.Κ. Νάουσας, με μια πολύ δυνατή εμφάνιση επικρατώντας της ομάδας του “Δούκα”, μπροστά στα μάτια των εκατοντάδων Ναουσαίων που πλημμύρισαν και πάλι το γήπεδο της πόλης για να στηρίξουν την προσπάθεια τους.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Σε όλη τη διάρκεια των πρώτων 30 λεπτών, οι δύο ομάδες έκαναν επίδειξη δυνατής άμυνας, γεγονός που φαίνεται και από το χαμηλό σκορ που σημειώθηκε. Παρά τις εξαιρετικές επιθετικές προσπάθειες τόσο των παικτών του Ζαφειράκη, όσο και της φιλοξενούμενης ομάδας οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων, σε συνδυασμό με τις δυνατές άμυνες, κράτησαν χαμηλά το σκορ, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην κορυφή των γκολ. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με την ομάδα του “Ζαφειράκη” να έχει τον έλεγχο και να προηγείται στο σκορ με ένα γκολ, 15-14.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, το σκηνικό δεν άλλαξε. Μόνη διαφορά οι λύσεις που μπόρεσε να βρει η ομάδα του Ζαφειράκη, με τη βοήθεια του κόσμου που δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα στο “κλειστό” της πόλης, γεγονός που του επέτρεψε από το 45ο λεπτό και μετά να ξεφύγει μπροστά στο σκορ με 2-3 γκολ, διαφορά την οποία συντήρησε μέχρι το φινάλε του αγώνα. Το σκορ στη λήξη του αγώνα ήταν 33-30 και η ομάδα της Νάουσας αποθεώθηκε από το κοινό της που πανηγύρισε τη νίκη.

Σε εξαιρετική μέρα ήταν ο, ένας εκ των δύο αρχηγών της ομαδας, Σοφοκλής Τσάτσας ο οποίος τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά συνέβαλε καθοριστικά στη νίκη της ομάδας, σε συνδυασμό φυσικά με την γενική καλή εικόνα της ομάδας. Δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί ότι δεν υπήρξε φάση του αγώνα που ο Ναουσαίος πίβοτ να μην αποκομίσει πέναλτι, δίλεπτο ή γκολ υπέρ της ομάδας του “Ζαφειράκη”. Επίσης ο “συνήθης ύποπτος”, έτερος αρχηγός της ομάδας, Ναουσαίος  Γιώργος Θεοδωρόπουλος ήταν σε εξαιρετική μέρα σκοράροντας 10 φορές.

Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-3, 7-6, 10-9, 12-12, 15-14 (ημχ.), 19-18, 20-20, 22-22, 26-24, 30-27, 33-30.

Ζαφειράκης Ναουσας (Δεληγιάννης): Αθανασίου 1, Μπολας 3, Κανιζάι, Τζουβάρας, Τσαγκερας, Θεοδωρόπουλος 10, Μπουμπουπεντρας, Ροτζιος, Μιχαηλίδης 2, Μπιλιουρης, Αποστολίδης 1, Γαλίτης, Μιλοβιτς 7, Τσάτσας 4, Λόλας 5, Τσουκαλάς.

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Χαλκίδης): Παγιάτης 4, Χατσατουριαν, Μπατής, Τσακουρίδης 6, Παναγιώτου 4, Νικολινταης, Γερουλάνος, Αναστασίου 3, Ντούνης, Χαριτωνίδης, Γκασεβιτς 1, Κολλυρης, Πάνου 3, Δικαιούλιας, Στεφανίτσης 9, Μποροντάι.

Δίλεπτα 4-4, Πέναλτι: 8/8, 3/4.

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Ζαφειράκης ! Το Σάββατο  26/11, στις 18:00, στο Δ.Α.Κ. Νάουσας!

Την “υπερδύναμη” ομάδα του ελληνικού χάντμπολ Α.Ε.Κ., μια ομάδα και με μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία,  υποδέχεται ο Ζαφειράκης Νάουσας το ερχόμενο Σάββατο 26/11, στις 6 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Νάουσας.

Μπορεί η ομάδα της πόλης μας να θεωρείται σαφώς πιο αδύναμη από την ομάδα της ΑΕΚ, ωστόσο είναι σίγουρο πως οι παίκτες του Ζαφειράκη θα παλέψουν για το καλύτερο!

Ας βρεθούμε όλοι το Σάββατο στο ΔΑΚ Νάουσας, για να στηρίξουμε ακόμη μία φορά την προσπάθεια της ομάδας μας και να απολαύσουμε απο κοντά μια αναμέτρηση στην οποία θα συμμετέχουν ιδιαίτερα ποιοτικοί αθλητές!

Με το δεξί οι Έφηβοι στο πρωτάθλημα-Πέτυχαν σπουδαία νίκη  επί του Φιλίππου Βέροιας με σκορ 29-28.

Με το δεξί ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας οι Έφηβοι του Ζαφειράκη, επικρατώντας της ομάδας του Φιλίππου Βέροιας με σκορ 29-28.

Το απόγευμα της Τετάρτης 22/11, διεξήχθη ένα συναρπαστικό ματς στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Νάουσας, όπου οι δύο ομάδες πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Νάουσας για να τους παρακολουθήσει.

Οι Έφηβοι του Φιλίππου Βέροιας προηγήθηκαν στο σκορ, στο σύνολο σχεδόν του πρώτου ημιχρόνου, με διαφορά  που σε μερικά σημεία ξεπέρασε και τα 5 γκολ, παρά την πολύ δυνατή άμυνα της γηπεδούχου ομάδας και τις εξαιρετικές επιθετικές της ενέργειες. Οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με σκορ 14-17 και την ομάδα της Νάουσας να έχει μια εις βάρος της διαφορά της τάξης των 3 γκολ.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, φάνηκε πως ο έμπειρος τεχνικός του Ζαφειράκη κ. Δεληχρήστος βρήκε τις λύσεις που έπρεπε και από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του άρχισε να μειώνει την διαφορά στο σκορ. Το αποτέλεσμα ήταν γύρω στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης οι παίκτες του Ζαφειράκη να βγουν μπροστά στο σκορ και μέχρι το τέλος του να μην χάσουν τον έλεγχο του αγώνα. Έτσι η γηπεδούχος εφηβική ομάδα του Ζαφειράκη κατάφερε να κερδίσει με σκορ 29-28 τον “Φίλιππο” στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου της κατηγορίας.

Δεκάλεπτα: 1-3, 2-5, 9-11, 11-13, 11-16, 14-17 (ημίχρονο), 16-18, 19-20, 22-21, 24-22, 26-23, 29-28 (τελικό).

Ζαφειράκης: (Δεληχρήστος) Μάινος 1, Καλαντζής, Μπιτέρνας, Λένος 7, Μπιλιούρης 6, Δούκας 2, Σημάδης 2, Μαρίνος 2, Πάντσης 3,Τζούλης 2, Αβραμίδης, Καραμπάσης, Μπα΄μίχας, Μπουρδάνος, Σοφρωνιάδης, Παπαφιλίππου 4

Φίλιππος Βέροιας: (Δομπρής) Κούγιας, Χαντζαρίδης 4, Δεληγιάννης 8, Παπαδημητρίου, Οικονομίδης, Μαυρίδης 3, Μπλατσιώτης 7, Μανούδης 2, Κούγκας, Παναγιωτίδης, Δομπρής, Καραγιάννης 2, Τόκας, Πασίδης, Ζέζιος 2, Γκοσκινος.

Ήττα για τις Παγκορασίδες Α’ του Ζαφειράκη-Στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Σ.Χ.Κ.Μ.

Την ήττα γνώρισαν οι Παγκορασίδες Α΄ του Ζαφειράκη Νάουσας, από την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρά τις προσπάθειες των αθλητριών της Νάουσας, η γηπεδούχος ομάδα του Φιλίππου παρουσίασε πολύ καλο αγωνιστικό πρόσωπο και δεν άφησε περιθώριο στις φιλοξενούμενες να διεκδικήσουν τίποτα από το παιχνίδι.

Έτσι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας ήταν μπροστάς το σκορ με μεγάλη διαφορά και ο αγώνας έληξε υπέρ της με σκορ 24-12.

Για την ομάδα του Ζαφειράκη σε πολύ καλή ημέρα εμφανίστηκαν οι αθλήτριες Τσαρνούχα και Κασάπη, ενώ από την ομάδα της Βέροιας ξεχώρισε η Καπετανάκη που πέτυχε 12 γκολ (τα μισά της ομάδας της).

Σύνθεση ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

Ζαφειράκης: (Παπουτσής) Ντομπρενι 1, Χατζηιωαννίδου, Σιταρίδου, Τσαρνούχα 7, Θεοδωρίδου, Κασάπη 4, Παπακώστα, Τζαλίλη, Παπαστόικα, Λόυκα, Μητσιάνη, Πετρά, Φανάρα,

napiz