Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us
ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο 19 & 20 Νοεμβρίου Εθνικό Σεμινάριο Διαιτησίας, στα πλαίσια της ενημέρωσης διαιτητών, υποψηφίων διαιτητών και προπονητών ενόψει των επερχόμενων δραστηριοτήτων της.

Το σεμινάριο διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα «Βεργίνα» του ξενοδοχείου ΚΑΨΗΣ, με εισηγητές τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων της Διεθνούς Ομοσπονδίας κο Αρχίπωβ Αντώνιο και τα μέλη της Ελληνικής Επιτροπής Διαιτησίας κ.κ. Παπαδιώτη Γεώργιο 8 DAN, Κατηρτσίδη Δημήτριο 7 DAN και Κανάκη Στυλιανό 7 DAN.

Το Taekwon-do της Νάουσας συμμετείχε με τον προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά με την βάση δεδομένων και την πλατφόρμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας, τον κανονισμό διεξαγωγής αγώνων και τον κανονισμό διαιτησίας, τους κανονισμούς συμπεριφοράς προπονητών και διαιτητών, το αγωνιστικό πρωτόκολλο συμπεριφοράς προπονητών κατά την διάρκεια των πρωταθλημάτων και τις κυρώσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά προπονητών, αθλητών καθώς και συνοδών Συλλόγων κατά την διάρκεια των αγώνων.