Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ BULGARIA OPEN 2022

Νέες διεθνείς επιτυχίες για το Taekwon-do της Νάουσας που συμμετείχε το περασμένο  Σαββατοκύριακο 12 & 13 Νοεμβρίου στο Bulgaria Open 2022, το οποίο αποτελεί ένα από τα επίσημα Ευρωπαϊκά «A» Class Tournaments.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Plovdiv και στο πανέμορφο κλειστό στάδιο «Kolodrum» με την συμμετοχή 545 αθλητών από 14 Ευρωπαϊκές χώρες.

Το Taekwon-do της Νάουσας έλαβε μέρος στο τουρνουά με δύναμη πέντε αθλητών οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έφεραν στην πόλη μας τρία μετάλλια.  Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Νταή Ειρήνη στα τουλ γυναικών εγχρώμων ζωνών ενώ ασημένια μετάλλια κατέκτησαν η Δημητριάδου Νένα στα τουλ 2 Dan νεανίδων και ο προπονητής του Συλλόγου Δημητριάδης Παναγιώτης στα τουλ βετεράνων. Αξιόλογη εμφάνιση για τον Πλουμπίδη Βασίλειο στα τουλ και στην Μάχη -71 Kgr. ανδρών, με τον αθλητή να ταλαιπωρείται από τραυματισμό που υπέστη στο Πανελλήνιο Κύπελλο της Αθήνας. Πρώτη διεθνής παρουσία μετά από πέντε χρόνια για τον Τζέπο Κωνσταντίνο στην Μάχη -65 Kgr. εφήβων και μάλιστα με θετικό πρόσημο, με τον αθλητή να κερδίζει μοναδικές αγωνιστικές εμπειρίες. Η αποστολή ταξίδεψε οδικώς στην Βουλγαρία ενώ στο περιθώριο των αγώνων περιηγήθηκε στο παλιό κομμάτι της Φιλιππούπολης.