Παρασκευή, Αύγουστος 12, 2022
Follow Us
Ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας

Με πολλή διάθεση και ευχές για καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη Νάουσας, στο ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου της πόλης, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

terha

Προηγήθηκε της προπόνησης, στα γραφεία του συλλόγου, η παρουσίαση των στόχων και του πλάνου της προετοιμασίας από τον προπονητή της ομάδας κ. Κώστα Δεληγιάννη.

Στο γήπεδο το παρόν έδωσε και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Υγείας του Δήμος Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας κ. Βασιλης Τζουβάρας ο οποίος ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και ενημέρωσε τους αθλητές και τη διοίκηση του "Ζαφειράκη" για την πορεία των έργων στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάουσας, που αναμένεται να είναι έτοιμο για τους αγώνες της ομάδας στην Handball Premier.

Θυμίζουμε ότι στο κλειστό γήπεδο της πόλης μας εκτελούνται εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου προχωρά σε παρεμβάσεις ανακαίνισης του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα του σωματείου μας.

Καλή προπονητική και αγωνιστική χρονιά σε όλους!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

 dena