Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
Τρία στα τρία για τις ομάδες μπάσκετ του Ζαφειράκη

Η ανδρική ομάδα το Σάββατο πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος επί της ομάδας της Γουμένισσας με σκορ 92-46 και παρέμεινε στην δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

terna

Η ομάδα μας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έτσι έπαιξαν όλοι οι παίκτες που ήταν στην διάθεση του προπονητή.

Το Σάββατο επίσης η ομάδα μίνι έκανε το δέκα στα δέκα , παίρνοντας την νίκη με σκορ 56-44 επί της ομάδας της Σκύδρας. Η ομάδα παίζοντας ωραίο μπάσκετ για άλλη μια φορά, έδειξε τις δυνατότητες της και το λόγο για τον οποίο κλήθηκε να παίξει το Πάσχα με τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στην διοργάνωση της ομοσπονδίας στην Πάτρα.

Την Κυριακή η παιδική ομάδα ξεκίνησε την φετινή της πορεία στην Βέροια πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη επί του ΑΟΚ Βέροιας με σκορ 65-35. Η ομάδα έδειξε ότι είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει και να πάει και φέτος μακριά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ηρακλή Τούφα πήρε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα και έτσι δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν όλα τα παιδιά της ομάδας.

Την Τετάρτη το απόγευμα η ανδρική ομάδα παίζει στο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας στις έξι η ώρα με την πρωτοπόρο ομάδα της Αλεξάνδρειας και χρειάζεται την νίκη για να μπορέσει να εξασφαλίσει την θέση στα πλέι οφ.

hamjja