Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us
Στο final four του πρωταθλήματος εφήβων η αήττητη ομάδα basket του Ζαφειράκη-Σηκώνει την κούπα του παιδικού πρωταθλήματος (2020-21) το Σάββατο

Με «σπασμένα φρένα» από την περσινή χρονιά όταν και αναδέχθηκε πρωταθλήτρια του παιδικού πρωταθλήματος συνεχίζει την πορεία του η φετινή ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας.

terham

Μια φουρνιά παιδιών που είναι γεμάτη ταλέντο και δουλεύτηκε σπουδαία τα τελευταία χρόνια από τους προπονητές των ακαδημιών του Ζαφειράκη.  Η ομάδα του Θανάση Πουρλίδα πέρασε με σχετική άνεση στο  final four του πρωταθλήματος εφήβων καθώς επικράτησε αρχικά του Εδεσσαϊκού ΣΚ με 80-62 και στη συνέχεια της ΑΓΕ Πιερίας με 42-69 καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση που του έδωσε το εισιτήριο για το final four που θα λάβει χώρα στην Γουμένισσα.

Η ομάδα της Νάουσας θα αντιμετωπίσει αρχικά το Σάββατο 29/01 στις 18:00 τον ΑΣ Άθλο Αλεξάνδρειας , ενώ στις 16:00 θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα ΣΦΚ Πιερικό Αρχέλαο και τον ΑΠΣ Κούπα Κιλκίς.

Ανάμεσα στους δυο ημιτελικούς θα γίνει η απονομή της κούπας του πρωταθλητή παιδικού 2020-21 στην ομάδα του Ζαφειράκη.

Ο μικρός τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/1 στις 14:00 και ο μεγάλος τελικός στις 16:00, με την ευχή σε αυτόν να συμμετάσχει η ομάδα του Ζαφειράκη

 dokri