Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us

wdΜια ονειρική βραδιά προσέφεραν το βράδυ της Κυριακής οι «Art Various» οι «Voices» και  η ομάδα σύγχρονου χορού «Intermediate» της Εστίας Μουσών Νάουσας.

Στα πλαίσια της δεύτερης ημέρας του 8ου Φεστιβάλ Χορωδιών «Άγγελμα Ελευθερίας» της Εστίας Μουσών Νάουσας οι φίλοι της μουσικής έζησαν μια μοναδική εμπειρία, υψηλής αισθητικής από εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος του σωματείου κ. Χρήστος Τσίτσης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού Νάουσας κα. Δώρα Μπαλτατζίδου. Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο κ. Κώστας Βαρβέρης.

Το οργανικό σύνολο «Art Various» και το φωνητικό του σύνολο «Voices» «ταξίδεψαν» τους παρευρισκόμενους από τον μαγικό κόσμο του κινηματογράφου και τις μουσικές βραβευμένων ταινιών, στους κοσμικούς δρόμους του Broadway και των διάσημων musicals, αλλά και στη γλυκιά μελαγχολία του αργεντίνικου τάνγκο.

Ξεναγοί στο μαγικό αυτό ταξίδι ήταν οι μουσικοί: Μαριαλένα Παναγιωτοπούλου (υψίφωνος) Ευαγγελία Κουζώφ (βιολί) Γεωργία Πετμεζά ( τσέλο) Θανάσης Γοβατζιδάκης (πιάνο)

Συνοδοί ήταν το φωνητικό σύνολο «Voices» και η ομάδα σύγχρονου χορού «Intermediate» της Εστίας Μουσών Νάουσας

Δείτε το video: