Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us

touΣτην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας η 1η συνάντηση της τοπικής ομάδας υποστήριξης του έργου Cult-Create.

Παρουσία εκπροσώπων φορέων, συλλόγων και επιστημών  έγινε μια πρώτη προσέγγιση στο κομμάτι του «Δημιουργικού Τουρισμού στον δήμο Νάουσας». Την συνάντηση χαιρέτισε η αντιδήμαρχος τουρισμού και πολιτισμού του δήμου Νάουσας κα. Δώρα Μπαλτατζίδου, που αναφέρθηκε στο κομμάτι του δήμου σε σχέση με το έργο.

Ακολούθησε η παρουσίαση του προγράμματος, από τις κυρίες Άρτεμις Μαργαριτίδου και Κωνσταντίνα Καραγκούνη που έθεσαν τους στόχους, τους πυλώνες, τις δράσεις και το χρονοδιάγραμμα του έργου.

Ο κ. Δημήτρης Πάζος έκανε μια σύντομη αναφορά στην παρουσίαση του δήμου Νάουσας στην Πάντοβα το προηγούμενο διάστημα με κύριους πυλώνες την πολιτιστική και βιομηχανική κληρονομιά. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο branding και τις δυνατότητες που έχει ο δήμος Νάουσας.

Η ειδική συνεργάτης του δήμου Νάουσας- Δικηγόρος ειδική διαμεσολαβήτρια ανέπτυξε το κομμάτι του «Δημιουργικού Τουρισμού στον δήμο Νάουσας», και στην επικειμένη παρουσίαση στην Λευκωσία όπου θα παρουσιαστούν οι «καλές πρακτικές» του εικαστικού φθινοπώρου και του προγράμματος «Ένας περίπατος στο Νυμφαίο της Μίεζας». Μετά το πέρας της παρουσίασης ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, που παράλληλα κατέθεσαν τις προτάσεις και τις σκέψεις τους για το κομμάτι «Δημιουργικού Τουρισμού στον δήμο Νάουσας».

Δείτε το video: