Τετάρτη, Φεβρουάριος 21, 2024
Follow Us

epiΈνα χρόνιο αίτημα της Επισκοπής  επιλύεται με την ανακαίνιση χώρων του Γυμνασίου

Στην ανακατασκευή και γενικότερη ανακαίνιση χώρων του Γυμνασίου Επισκοπής προχωρά η δημοτική αρχή Νάουσας, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών της περιοχής.

Ειδικότερα, κατόπιν συνεχών επισκέψεων του Ανιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Καθαριότητας Βασίλη Τζουβάρα και του Αντιδημάρχου Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού Γιώργου Τριανταφύλλου και των αρμόδιων στελεχών της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα (Τετάρτη 13 Νοεμβρίου) οι αναγκαίες  εργασίες για το έργο ανακατασκευής και διαμόρφωσης  εσωτερικών χώρων του σχολείου.

Παράλληλα πραγματοποιούνται διάφορες παρεμβάσεις εκτός του κτιρίου (ελαιοχρωματισμοί, επιδιόρθωση περίφραξης, ηλεκτρολογικές εργασίες, βελτίωση των εγκαταστάσεων θέρμανσης, καθαρισμός του χώρου στο σημείο  όπου βρίσκεται το αλεξικέραυνο κ.ά).

Ενημέρωση για την κυκλοφοριακή αγωγή

Στο μεταξύ με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Επισκοπής – Μαρίνας – Πολλών  Νερών – Γιαννακοχωρίου πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, ενημέρωση από την Ακαδημία Ασφαλούς Οδήγησης για την κυκλοφοριακή αγωγή στους μαθητές του Γυμνασίου, που ενημερώθηκαν διεξοδικά για μια σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την οδική συμπεριφορά και την οδική ασφάλεια (ασφαλή χρήση ποδηλάτου κ.ά.).

Στην ενημέρωση των μαθητών έδωσαν το «παρών» ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργου Τριανταφύλλου  και  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βασίλης Τζουβάρας, οι οποίοι στη συνέχεια  συμμετείχαν στο σχολικό συμβούλιο του Γυμνασίου.