Δευτέρα, Ιούνιος 24, 2024
Follow Us

paiΤην Παγκόσμια Ημέρα δικαιωμάτων των παιδιών γιόρτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο πολιτιστικός σύλλογος ΠΥΡΣΟΣ Νάουσας.

Στον πολυχώρο πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ (ΕΡΙΑ) τα μέλη του ΠΥΡΣΟΥ δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε τα παιδιά να συνδυάσουν την ενημέρωση, το παιχνίδι και τον χορό. Την εκδήλωση παρουσίασε η κα. Ευγενία Νακοπούλου Μπαντή που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση καθώς και τους εκπροσώπους άλλων συλλόγων του δήμου Νάουσας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε ο πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ κ. Χρήστος Μπαντής που στάθηκε στην σπουδαιότητα της ημέρας και έργο του συλλόγου που έχει στο επίκεντρο τα παιδιά. Η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού κα. Δώρα Μπαλτατζίδου συνεχάρη τον ΠΥΡΣΟ για την δράση και την συνολική του προσφορά στα κοινά της Νάουσας. Ακολούθησε η ενημέρωση των παιδιών για τα δικαιώματα τους αρχικά από την εκπαιδευτικό κα. Γιούλη Βελιγδένη, την  παιδίατρο κα. Ευδοξία Αντιφάκου, την υποδιοικήτρια του Α.Τ κα. Ανδρονίκη Λιάγγου και τον εκπρόσωπο της ΠΥΝ κ. Μοσχολίο Ζωγράφο.

Μετά το πέρας των ομιλιών τα παιδιά του ΠΥΡΣΟΥ τραγούδησαν κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Παράλληλα μέλη της νεολαίας του CIOFF έπαιξαν με τα παιδιά, ενώ μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ, θαυμάζοντας τις ζωγραφιές των παιδιών. Φυσικά η εξαιρετική εκδήλωση του ΠΥΡΣΟΥ δεν θα μπορούσε να μην κλείσει με παραδοσιακούς χορούς υπό την συνοδεία κλαρίνου και νταουλιού.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ είτε στην φωτογραφία που ακολουθεί

Δείτε το video: