Δευτέρα, Μαϊος 06, 2024
Follow Us

kadoiΣε ερώτηση της κας. Τσαγκαλίδου σχετικά με το πλύσιμο των κάδων του δήμου Νάουσας απάντησε ο δήμαρχος Νάουσας στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Κουτσογιάννης δήλωσε πως:« Για το πλύσιμο των κάδων θα πρέπει να επισημάνουμε τα εξής, πράγματι υπάρχει πρόβλημα στο πλύσιμο των κάδων, κοιτάμε με τον αντιδήμαρχο περιβάλλοντος κάποιους άλλους σύγχρονους τρόπους που εξασφαλίζουνε την αποφυγή οσμών από τους κάδους κ.τ.λ.

Βεβαίως ένα πολύ σημαντικό θέμα το οποίο πρέπει να επισημάνουμε είναι ότι αν και πόσο υπάρχει η ανάλογη συνεργασία των δημοτών. Αν δηλαδή, τα σκουπίδια βρίσκονται σε ειδικές σακούλες απορριμμάτων και όχι χύμα ή σε σακούλες από super market, θα διευκολύνουμε πάρα πολύ το έργο της υπηρεσίας και θα αποφύγουμε τα προβλήματα με τις οσμές. Από εκεί και πέρα υπάρχει ο σχετικός σχεδιασμός, είμαστε στο τελικό στάδιο να αποφασίσουμε τον τρόπο που θα πλένονται οι κάδοι, υπάρχουν κάποια οργανωτικά ζητήματα, όπως το πότε να μείνουν οι κάδοι κενοί, κάτι που πρέπει να γίνει με την συνεργασία των δημοτών. Είναι κάποια θέματα που θα δρομολογηθούν το προσεχές διάστημα».