Τρίτη, Απρίλιος 23, 2024
Follow Us

asfalΤην έγκριση της έδωσε η αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης στα προσωρινά μέτρα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα παρθούν κατά την διάρκεια των ασφαλτοστρώσεων.

Σύμφωνα με αυτά:

Οδός Βύρωνος: Πλήρης αποκλεισμός της οδού από την συμβολή της με την οδό Χρήστου Περδικάρη έως τη συμβολή της με την οδό Νοσοκομείου σε τρεις φάσεις.

Πρώτη φάση: Πλήρης αποκλεισμός της οδού, στο τμήμα της, από την συμβολή της με την οδό Χρήστου Περδικάρη έως της συμβολή της με την οδό Καμπίτη διάρκειας (5) ημερών.

Δεύτερη φάση:  Πλήρης αποκλεισμός της διασταύρωσης των οδών Βύρωνος και Καμπίτη, διάρκεια εργασιών (1) ημέρα.

Τρίτη φάση: Πλήρης αποκλεισμός της οδού, στο τμήμα της, από την συμβολή της με την Καμπίτη έως τη συμβολή της με την οδό Γεώργιου Περδικάρη, διάρκειας (5) ημερών.

Οδός Βασιλείου Φιλίππου: Πλήρης αποκλεισμός της οδού από την συμβολή της με την οδό Γεώργιου Περδικάρη έως τη συμβολής της με την πλατεία Καρατάσου, διάρκεια εργασιών (5) ημέρες.

Οδός Στέφανου Δραγούμη: Πλήρης αποκλεισμός της οδού από την συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, έως τη συμβολή της με την οδό Ζαφειράκη, διάρκεια εργασιών (5) ημέρες

Οδός Κοραή: Πλήρης αποκλεισμός της οδού από την συμβολή της με την οδό Χρ. Λαναρά  έως τη συμβολή της με την οδό Δημαρχίας σε δυο φάσεις.

Πρώτη φάση: Πλήρης αποκλεισμός της οδού, στο τμήμα της, από την συμβολή της με την οδό Δημαρχίας  έως τη συμβολή της με την οδό Μισιρλή, διάρκεια εργασιών (4) ημέρες

Δεύτερη φάση: Πλήρης αποκλεισμός της οδού, στο τμήμα της, από την συμβολή της με την οδό Προδρόμου, έως τη συμβολή της με την οδό Λάππα (πλατεία Παναγιάς) διάρκεια εργασιών (4) ημέρες.

Οδός Καραβαγγέλη: Πλήρης αποκλεισμός της οδού από την συμβολή της με την οδό Λάππα έως τη συμβολής της με την οδό Γεννηματά, διάρκεια εργασιών (4) ημέρες

Οδός Γεννηματά: Πλήρης αποκλεισμός της οδού από την συμβολή της με την οδό Καραβαγγέλη έως τη συμβολή της με την οδό Πλαταρίδη σε δυο φάσεις.

Πρώτη φάση: Πλήρης αποκλεισμός της οδού, στο τμήμα της, από την συμβολή της με την οδό Πλαταρίδη έως τη συμβολή της με την οδό Πάροδος Ολυμπίου Γεωργάκη, διάρκεια εργασιών (1) ημέρα.

Δεύτερη φάση: Πλήρης αποκλεισμός της οδού, στο τμήμα της, από την συμβολή της με την οδό Πάροδος Ολυμπίου Γεωργάκη έως τη συμβολή της με την οδό Καραβαγγέλη, διάρκεια εργασιών (4) ημέρες.

Οδός Αγίου Αθανασίου: Πλήρης αποκλεισμός της οδού από την συμβολή της με την οδό Γεννηματά έως το νεκροταφείο, διάρκεια εργασιών (25) ημερών.

Οδός Πλατείας Παναγιάς: Πλήρης αποκλεισμός του νοτίου τμήματος της, διάρκεια εργασιών (4) ημέρες.

Οδός Βενιζέλου: Πλήρης αποκλεισμός της οδού από την συμβολή της με την Κεντρική Πλατεία έως τη συμβολή της με την οδό Χρ. Περδικάρη-Μεγάλου Αλεξάνδρου, διάρκεια εργασιών (4) ημέρες.