Δευτέρα, Μαϊος 06, 2024
Follow Us

wdΤην πρόθεση του να αποδώσει την πρέπουσα τιμή στον Κώστα Μπασιακούλη εξέφρασε τόσο ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού Νάουσας κ. Βαλσαμίδης όσο και ο δήμαρχος  αυτής κ. Κουτσογιάννης.

Αρχικά ο δημοτικός σύμβουλος  κ. Ρίζος αναφέρθηκε στον χαμό του Κώστα Μπασιακούλη και στην πολύτιμη προσφορά του στην Εστία Μουσών, ως πρωτεργάτης στην δημιουργίας της. Παράλληλα ζήτησε από τον δήμο να τιμηθεί η προσφορά του με μια αναφορά στο όνομα του στην Εστία Μουσών.

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού και πολιτισμού κ. Βαλσαμίδης δήλωσε στην απάντηση του: « Με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Ρίζου για τον δάσκαλο μου αποβιώσαντα Μπασιακούλη, είναι ιστορικός ο ρόλος που έπαιξε στην Εστία Μουσών, εξετάζουμε ήδη ένα τρόπο να τιμηθεί η προσφορά του».

O δήμαρχος Νάουσας στην απάντηση του δήλωσε πως: «Φυσικά και πρέπει να τιμηθεί ο δάσκαλος όλων μας νομίζω, της μουσικής ο οποίος με το ήθος του και την αγάπη του έχει αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις σε όσους έτυχε να βρεθούν στον ίδιο χώρο μαζί του. Θα κοιτάξουμε στο προσεχές χρονικό διάστημα να αποδοθεί η πρέπουσα τιμή, με την ονομασία μιας εκ των αιθουσών, πιθανότατα της αίθουσας εκδηλώσεων στο όνομα του εκλιπόντος».

loft