Δευτέρα, Μαϊος 06, 2024
Follow Us

parkoΤα μέλη της κριτικής επιτροπής για τον διαγωνισμό «∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑΟΥΣΑΣ: ∆ηµιουργώντας τη νέα εποχή» ψήφισε η οικονομική επιτροπή του δήμου Νάουσας.

Η πλειοψηφία των: Κουτσογιάννης Νικόλαος (Πρόεδρος), ∆άγγας Στέλιος, Λογδανίδης Ευστάθιος, Κουτσογιάννης Νικόλαος, Λαζαρίδου ∆έσποινα σύνολο πέντε (5) έναντι παρόντων έξι (6)

A. Συγκροτεί την Κριτική Επιτροπή για τον πανελλήνιο φοιτητικό αρχιτεκτονικό διαγωνισµό ιδεών ενός σταδίου για τη µελέτη µε τίτλο «∆ΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΑΟΥΣΑΣ: ∆ηµιουργώντας τη νέα εποχή» αποτελούµενη από τα εξής µέλη και τους αναπληρωτές τους:

• Βεργόπουλος Σταύρος, επίκουρος καθηγητής ΑΠΘ, πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής (κριτής εκ προσωπικοτήτων) µε αναπληρωτή του τον κ. Τέλλιο Αναστάσιο, επίκουρο καθηγητή του ΑΠΘ.

• Κυριακίδης Παύλος, πολιτικός µηχανικός, υπάλληλος του ∆ήµου Νάουσας, εκπρόσωπος της

∆ιοργανώτριας Αρχής µε αναπληρωτή τον κ. Μπάµπο Νικόλαο, γεωπόνο, υπάλληλο του ∆ήµου Νάουσας

• Καρύδης Γιάννης του Γεωργίου, αρχιτέκτονας µηχανικός-ελεύθερος επαγγελµατίας µε αναπληρωτή τον κ. Αδριανόπουλο Τηλέµαχο του Παναγιώτη, αρχιτέκτονα µηχανικό - ελεύθερο επαγγελµατία.

• Μουρελάτος Αντώνιος του Παναγιώτη, αρχιτέκτονας µηχανικός - ελεύθερος επαγγελµατίας µε αναπληρώτριά του την κ. Κοκκινίδου Εύα, αρχιτέκτονα µηχανικό - ελεύθερο επαγγελµατία

• Καλαβρυτινού Γεωργία, αρχιτέκτονας µηχανικός - ελεύθερος επαγγελµατίας µε αναπληρώτριά της την κ. Χελιδώνη Αικατερίνη, αρχιτέκτονα µηχανικό - ελεύθερο επαγγελµατία

Για τη διασφάλιση της λειτουργίας της Κριτικής Επιτροπής και για τα τρία τελευταία µέλη της κριτικής επιτροπής ορίζονται επιπλέον τρία (3) επιλαχόντα µέλη-αναπληρωτές, που αντικαθιστούν οποιοδήποτε αναπληρωµατικό ή και τακτικό µέλος, αν και το αντίστοιχο αναπληρωµατικό µέλος κωλύεται, και είναι :

• Αγοραστίδου Βασιλική, αρχιτέκτων µηχανικός - ελεύθερος επαγγελµατίας

• Αναστασοπούλου Αναστασία του Νικολάου, αρχιτέκτων µηχανικός-ελεύθερος επαγγελµατίας

• Πανέτσος Γεώργιος του Αχιλλέα, αρχιτέκτων µηχανικός - καθηγητής αρχιτεκτονικού και αστικού σχεδιασµού πανεπιστηµίου Πατρών

Β. Ορίζει γραµµατέα της Επιτροπής τον υπάλληλο του ∆ήµου Νάουσας κ. Παπαφιλίππου Αγγελάκη, πολιτικό µηχανικό, και αναπληρωτή του τον υπάλληλο του ∆ήµου Νάουσας κ. Κυράνο Θωµά, πολιτικό µηχανικό.

Γ. Οι συνεδριάσεις της επιτροπής θα διεξάγονται εντός του νοµίµου ωραρίου της Υπηρεσίας.

Ε. Ο µέγιστος αριθµός συνεδριάσεων της Επιτροπής ορίζεται στις πέντε (5).

ΣΤ. Η πρώτη συνεδρίαση της κριτικής επιτροπής για κρίση, θα γίνει ύστερα από πρόσκληση του ∆ήµου Νάουσας, θα είναι το αργότερο σε δέκα (10) ηµέρες από την ηµεροµηνία λήξης της υποβολής των

µελετών.

Ζ. Η κάλυψη των σχετικών δαπανών της κριτικής επιτροπής θα γίνει από τον Κ.Α. 02.00.6132.001

του προϋπολογισµού του ∆ήµου Νάουσας οικονοµικού έτους 2017.