Κυριακή, Μαϊος 19, 2024
Follow Us

isoΜε μια εξαιρετική δράση υποδέχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Νάουσας τους παρευρισκόμενους στον πολυχώρο πολιτισμού της ΕΡΙΑ.

Αρχικά η πρόεδρος της επιτροπής και δημοτική σύμβουλος κα. Στέλλα Αραμπατζή ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία αλλά και την στήριξη του στην προσπάθεια της Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Νάουσας.

Η κα. Αραμπατζή στον χαιρετισμό της αναφέρθηκε εκτενώς στις δράσεις που θα ακολουθήσουν με πρωτοβουλία της Επιτροπής και τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video του inaoussa.gr.

Στην συνέχεια ο λόγος πέρασε στα μέλη του «το Ράφι της Αγάπης» που με την σειρά τους ανέδειξαν το έργο που πραγματοποιούν, συνδυάζοντας το με την παρουσίαση του μυθιστορήματος της  Τζίνας Ψαρρή "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ".

Η Χορωδιακή Ομάδα mammaCanto με τη συνοδεία του ορχηστρικού σχήματος CantoPappas & The Violin ανέλαβε το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης με τα μέλη της, να ερμηνεύουν εξαιρετικά 3 μουσικά κομμάτια.

Η εκδήλωση έκλεισε με την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Γυναίκες στους Δρόμους της προσφυγιάς».

Ο εκπρόσωπος του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ)  κ. Κώστας Μακρίδης ανέλυσε το σκεπτικό της έκθεσης που θα φιλοξενηθεί μέχρι τις 14 Οκτωβρίου στην 1ο όροφο της ΕΡΙΑ.

Δείτε το video: