Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us

tetraΣτην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού της Βέτλνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η κοπή βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας.

Στο φουαγιέ της Βέτλανς οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν καφέ και κεράσματα από τα ιδιαίτερα δεμένα μέλη του συλλόγου.

Η αντιπρόεδρος του συλλόγου κα. Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία και την στήριξη του στον  «Τέτραθλον» Νάουσας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού κ. Δάγγας που στάθηκε τόσο στις επιδόσεις του συλλόγου όσο και στο κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύει.

Ο κ.Παναγιώτης Δημητριάδης έκανε έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς για τον σύλλογο, ενώ στην συνέχεια ακολούθησε video με τις καλύτερες στιγμές των αθλητών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο σύλλογος όπως κάθε χρόνο βράβευσε αθλητές που διακρίθηκαν στο σχολείο, πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ανώτατες σχολές αλλά και πέτυχαν αθλητικές διακρίσεις.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, ενώ για όλα τα τμήματα μοιράστηκαν τσουρεκάκια. Το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε το μεσαίο τμήμα του συλλόγου.

Δείτε το video: