Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us

koudroΣτην αρχική του ενημέρωση προς το δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης αναφέρθηκε στην πρόσφατη έγκριση χρηματοδότησης έργων αγροτικής οδοποιίας (Δείτε εδώ).

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Νάουσας ανέφερε πως: «Όπως σε ότι πρόγραμμα έχει βγει ως τώρα έχουμε πετύχει εντάξεις, έτσι κάναμε και στο πρόγραμμα δράσεων αγροτικής οδοποιίας, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι από τους δήμους της Ημαθίας, ήμασταν ο δήμος που προτάσεις του εγκρίθηκαν όλες και το πόσο των προτάσεων άγγιξε το απόλυτο που προέβλεπε η πρόσκληση.

Έτσι λοιπόν σημαντικοί αγροτικοί δρόμοι, που εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό αγροτών, δυο από αυτούς μάλιστα εξυπηρετούν και τους 2 κυριότερους μακεδονικούς τάφους που έχουμε στην περιοχή μας, τον τάφο της Κρίσεως και τον τάφο των Ανθεμίων σύντομα θα ασφαλτοστρωθούν. Σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ από ευρωπαϊκούς πόρους θα οδηγηθούν σε αυτά τα 4 σημεία αγροτικής οδοποιίας συνολικούς μήκους 5 περίπου χιλιομέτρων, στις κοινότητες των Πολλών Νερών, της Χαρίεσσας και των Λευκαδίων. Παράλληλα η τεχνική υπηρεσία του δήμου καταγράφει δρόμους, ώστε στην επόμενη πρόσκληση που γνωρίζουμε ότι θα βγει για αγροτική οδοποιία, να ενταχθούν και άλλες οδοί που βρίσκονται στα όρια του δήμου μας».