Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us

Λαμπρό διαφαίνεται το μέλλον του Μουσικού Σωματείου «Ωδείο Ναούσης» καθώς οι βάσεις του είναι ισχυρότατες και γεμάτες ταλέντο.

Απόδειξη για αυτό η συναυλία της παιδικής χορωδίας του σωματείου στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού της ΕΡΙΑ. Το βροχερό απόγευμα της Παρασκευής οι εξήντα παιδικές φωνές χάρισαν μοναδικές στιγμές στο φιλόμουσο κοινό της Νάουσας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε στην εκδήλωση ο πρόεδρος του Ωδείου Ναούσης κ. Χρήστος Τσίτσης. Στην συνέχεια ο λόγος πέρασε στην κα.  Θεοπίστη Κεφαλά-Σπάρτση που με την μοναδική αφηγηματική φωνή της έδωσε ένα ιδιαίτερο στίγμα σε μια ονειρική βραδιά.

Ακολούθησε η συναυλία των μικρών χορωδών του Μουσικού Σωματείου Ωδείο Ναούσης «ΝΟΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ» με τον κ. Δημήτρη Παρόλα στο πιάνο, που δίδαξε τα παιδιά να έχει την διεύθυνση της χορωδίας και τους κυρίους Ζαφείρη Μπέρσο και Μάκη Σιταρίδη στις κιθάρες. Τα παιδιά ταξίδεψαν το κοινό με αγαπημένες μελωδίες Ελλήνων δημιουργών κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Δείτε το video: