Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us

kathΜε εκπροσώπους από μόλις 2 συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην δήμο Νάουσας ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής ο εθελοντικός καθαρισμός της πόλης.

Όπως γίνεται κατανοητό από την ελάχιστη συμμετοχή των συλλόγων το κάλεσμα του δήμου έπεσε στο κενό, καθώς από τους δεκάδες  συλλόγους του δήμου Νάουσας αλλά και τους χιλιάδες κατοίκους αυτού μόλις 20 ηρωικοί βρέθηκαν στο δημαρχείο Νάουσας.


Βέβαια και από την πλευρά των εκπρόσωπων του δήμου η συμμετοχή ήταν μηδαμινή καθώς στον χώρο του δημαρχείου βρέθηκαν μόνο ο δήμαρχος Νάουσας κ. Κουτσογιάννης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Καρανάτσιος και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νάουσας κα. Καλπαξίδου. Στο πλευρό τους και 3 υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου Νάουσας.


Φυσικά η εικόνα και η ανταπόκριση του κόσμου  ήταν αποκαρδιωτική, άξια συγχαρητήριων η  κα. Γιαννούλη εκ μέρους του Πυρσού και τα 15 νεαρά παιδιά που νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο τους, καθώς και οι κύριοι Βογιατζής και Παπάζογλου από το ΚΕΠΚΑ Νάουσας. Στους λιγοστούς εθελοντές που έδωσαν το παρόν μοιράστηκαν γάντια και σακούλες από τους υπαλλήλους του δήμου Νάουσας και τους ανατέθηκαν οι χώροι ευθύνης για καθαρισμό.

Και του χρόνου…