Στο πλαίσιο του «Naoussa Street Festival 2», ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας σε συνεργασία με την ομάδα «Soulfood Thessaloniki» (Streetfood & Beer Festival) και με οδηγό τη γεύση, παρουσιάζουν το «Naoussa street food festival-wine edition».
Στην πρωτεύουσα του ξινόμαυρου από 7-9 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 το απόγευμα, στο πλακόστρωτο του Δημοτικού Πάρκου της Νάουσας, ταξιδεύει η κουλτούρα φαγητού δρόμου.
Καθημερινά, οι καταξιωμένοι σεφ του χώρου, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Chef Evora Eatery / 4023 (UK) Mediterranean food), Φώτης Πλατέλας (live cooking chef Electra Palace, Sani Beach Chalkidiki, R&D Chef Provil), Χρήστος Εξαρχόπουλος (Soulfood Thessaloniki) και ο Bartender Αναστάσης Βιζυνός (Margarita, C in Cin), δημιουργούν, μαγειρεύουν και φτιάχνουν κοκτέιλ που όλα σχετίζονται με το μοναδικό ξινόμαυρο κρασί της Νάουσας.
Επίσης στο φεστιβάλ συμμετέχουν ο Σύνδεσμος Οινοποιών και Αμπελουργών Νάουσας και οι τοπικές επιχειρήσεις: Ταβέρνα «4 Εποχές», Ταβέρνα «Χάραμα», «Τζέπος Daily Bakery», «Καφελλήνιον».
Τρεις ημέρες με Djs, μουσικές συναυλίες με τους REC και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, Live Cooking & Cocktails και δρώμενα για τους λάτρεις της κουλτούρας του δρόμου και όχι μόνο στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας.