Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us

xelΜια πολύ καλή προσπάθεια για την ψυχαγωγία των παιδιών της Νάουσας ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2017.

Η δημιουργία της «χελωνίτσας» αποτέλεσε αναμφίβολα πόλο έλξης καθημερινά για εκατοντάδες παιδιά από όλη τη Νάουσα που απολαμβάνουν το παιχνίδι σε ασφαλές και προσεγμένο περιβάλλον.

Η «χελωνίτσα» έχει μεγάλη επίσκεψιμότητα και όχι μόνο από μικρά παιδιά και γονείς κάτι που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του inaoussa.gr. Τα παιχνίδια έχουν στην κυριολεξία καλυφθεί από συνθήματα και επιγραφές παιδιών μεγαλύτερης ηλικίας και ο δήμος πρέπει να προβεί στον καθαρισμό τους.


Ακόμα όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες μας ορισμένα παιχνίδια χρήζουν άμεσης επισκευής καθώς σχοινιά και «κουμπώματα» έχει βγει από την θέση τους, ενώ ορισμένα από τα 15 παιχνίδια της παιδικής χαράς δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Είναι κρίμα μια μεγάλη προσπάθεια για την δημιουργία της παιδικής χαράς της «χελωνίτσας» να αφεθεί στην μοίρα της.


Τα παιδιά της Νάουσας δικαιούνται να παίζουν με ασφάλεια σε ένα όμορφο περιβάλλον, δίχως βανδαλισμούς και καταστροφές. Μην ξεχνάμε πως στο χώρο είχαν τοποθετηθεί κάμερες ασφαλείας για να αποφευχθούν κακόβουλες ενέργειες.

loft