Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us

xatΜε την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αλέκου Χατζηκώστα με τίτλο: «Η Ημαθία στον 20ο αιώνα. Στιγμές από την ιστορία της» στη Νάουσα. ολοκληρώθηκε το διήμερο εκδηλώσεων του συλλόγου«Φίλοι ιστορικού αρχείου Νάουσας».

Από τη Νάουσα και την αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού Χρήστος Λανάρας (Βέτλανς) ξεκίνησε το ταξίδι του το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα με τίτλο: «Η Ημαθία στον 20ο αιώνα. Στιγμές από την ιστορία της» στη Νάουσα.

Αρχικά ο κ. Γιώργος Μάλλιος, Πρόεδρος ΦΙΑΝ, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους κάνοντας παράλληλα μια μικρή εισαγωγή στην δράση του συλλόγου αλλά και το νέο βιβλίο του κ. Χατζηκώστα.

Στην συνέχεια ο κ. Αλέξανδρος Χατζηιωαννίδης, αρχαιολόγος ΕΦΑ Ημαθίας έκανε μια ιστορική αναδρομή στην πορεία και τα βιβλία που έχει συγγράψει ο κ. Αλέκος Χατζηκώστας.

Ο κ. Μάλλιος φρόντισε ώστε μέσα από αποσπάσματα του βιβλίου να δώσει το στίγμα και την σπουδαιότητα για τη Νάουσα και την Ημαθία.

Ο συγγραφέας κ. Αλέκος Χατζηκώστας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και παράλληλα αναφέρθηκε στην συγγραφή του βιβλίου και τα όσα αυτό διαπραγματεύεται.

Δείτε το video: