Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us

filΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ο φιλανθρωπικός αγώνας basket ανάμεσα στους βετεράνους του Ζαφειράκη Νάουσας και της Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης.

Ο αγώνας που έλαβε χώρα με πρωτοβουλία του NAOUSSA SWIM CLUB, του τμήματος basket του Ζαφειράκη Νάουσας, του δήμου Νάουσας είχε σκοπό την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο και άπορες οικογένειες του δήμου Νάουσας.

Στην είσοδο του γηπέδου ο κόσμος παρέδιδε τις σακούλες με τα είδη πρώτης ανάγκης, σημαντική ήταν η συνεισφορά του super market Γαλαξίας και της herbalife, ενώ δίπλα υπήρχε ενημέρωση από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Ναουσαίου νεαρού αθλητή που έφυγε από την ζωή το Σάββατο.

Το τζάμπολ του αγώνα έκανε ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης. Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Γιάννης Σιδηρόπουλος και Γρηγόρης Σκουλαριώτης, ενώ στην γραμματεία έκατσαν οι Νίκος Νικολαΐδης και Παναγιώτης Γεωργουλάς.

Οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας θέαμα και όμορφες ενέργειες στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου Νάουσας δεχόμενοι το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου. Για την ιστορία νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ζαφειράκη με 61-46 (30-20 ημίχρονο)

Πατήστε στο εικονίδιο του facebook για περισσότερες φωτογραφίες από τον φιλανθρωπικό αγώνα.

Δείτε το video: