Τετάρτη, Ιούλιος 17, 2024
Follow Us

naoussaΣτα πλαίσια της πράξης θα πραγματοποιηθούν:

1. Προμήθεια διακοπτών και ροοστατών και σχετικού λογισμικού για 78 δημόσια φωτιστικά στοιχεία

2. Προμήθεια και τοποθέτηση αισθητήρων στάθμευσης και αντίστοιχων αναμεταδοτών, οι οποίοι θα ελέγχουν την κατάληψη ή μη θέσεων στάθμευσης μέσω μεταβολής μαγνητικού πεδίου που θα αποστέλλουν τα δεδομένα σε κεντρικό μηχανισμό.

3. Προμήθεια πλατφόρμας Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Διεπαφών και Διασύνδεσης με τρίτα πληροφοριακά συστήματα που περιλαμβάνει λογισμικό διαχείρισης των APIs για τις εφαρμογές του Δήμου, μια (1) πιλοτική - επιδεικτική εφαρμογή ανοιχτού κώδικα και σχετική εφαρμογή για έξυπνες συσκευές (κινητά, tablet, PC, κλπ) για τη διασύνδεση πληροφοριακών συστημάτων του Δήμου με τις smart εφαρμογές. Συμπεριλαμβάνεται αντίστοιχη βάση δεδομένων στην οποία θα αποθηκεύονται όλα τα δεδομένα από τις smart εφαρμογές.

4. Προμήθεια συστήματος τηλεματικής διαχείρισης Δημοτικών οχημάτων: περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού τηλεμετρίας (42 συσκευές τηλεματικής εγκατάστασης σε οχήματα, σχετικό λογισμικό, αντίστοιχα εγχειρίδια και υπηρεσίες εκπαίδευσης) σε 30 Δημοτικά οχήματα.

5. Ανάπτυξη εφαρμογής (phone app) που θα λειτουργεί σε περιβάλλον Android και iOS και θα παρέχει στους χρήστες «εικονικές ξεναγήσεις» μέσα στη Νάουσα.

6. Ανάπτυξη υποδομής (καρταναγνώστες, έκδοση φυσικών καρτών) και σχετικής εφαρμογής ΤΠΕ διασυνδεδεμένης με την Βάση Δημοτικών Δεδομένων για την έκδοση και διαχείριση ψηφιακής κάρτας δημότη/επισκέπτη.

Δείτε περισσότερα εδώ