Δευτέρα, Μαϊος 20, 2024
Follow Us

kioΤην έγκριση εκμίσθωσης του δημοτικού περιπτέρου με την επωνυμία « ΚΙΟΣΚΙ » έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας στην τακτική του συνεδρίαση.

Σύμφωνα με την εισήγηση του θέματος προς το δημοτικό συμβούλιο το « ΚΙΟΣΚΙ » θα ενοικιαστεί για 15 έτη

Η περιγραφή του δημοτικού περιπτέρου " ΚΙΟΣΚΙ " είναι η κάτωθι :

Α. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΙΟΥ , αποτελούμενο από υπόγειο , εμβαδού 69,63 τ.μ , από ισόγειο εμβαδού 533,40 τ.μ., και από πρώτο όροφο εμβαδού 49,25 τ.μ . και εξωτερικό κλιμακοστάσιο .

Σύμφωνα με το συνημμένο με λεπτομερή αποτύπωση –εμβαδομέτρηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του κυρίου Τζουβάρα Βασιλείου του Γεωργίου T.E. Πολιτικού Μηχανικού, αντίγραφα των οποίων θα παραδίδονται με τα τεύχη του Διαγωνισμού.

Ολόκληρο το κτίριο βρίσκεται εντός χώρου που χαρακτηρίζεται από το εγκεκριμένο σχέδιο πόλης Νάουσας σαν χώρος πρασίνου, το δε κτίριο είναι νομίμως υφιστάμενο.

Β. Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΟΣ συνολικού εμβαδού 2.563 τ.μ . συμπεριλαμβανομένου του κτηρίου ,σύμφωνα με τοπογραφικό της υπηρεσίας

Μετά τα παραπάνω καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει την εκμίσθωση ή μη για 15 (δεκαπέντε) έτη του Δημοτικού περιπτέρου « ΚΙΟΣΚΙ », που βρίσκεται στη Νάουσα εντός του Δημοτικού πάρκου Νάουσας, με δημοπρασία, τους όρους της οποίας θα καταρτίσει με απόφασή της η Οικονομική Επιτροπή.