Κυριακή, Μαϊος 19, 2024
Follow Us

kosΜε μεγάλο ενδιαφέρον και παρουσία πλήθους κόσμου συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Νάουσας η δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικής έκτασης στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας για την ανέγερση Ναού αφιερωμένου στον Πολιούχο της Νάουσας.

Από νωρίς το μεσημέρι η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας κατακλύστηκε από κόσμο που ανέμενε με ενδιαφέρον την συζήτηση του θέματος.


Παρόντες οι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Νάουσας (εκτός από μιας απουσίας λόγω εργασίας), οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νάουσας κ. Νικόλας Καρανικόλας, κα. Ίλια Ιωσηφίδου, κ. Ιωάννης Μυλωνάς, αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ο αντιπερειφεριάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαïτζίδης, ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων καθώς και δεκάδες συμπολίτες μας που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την συζήτηση που ξεπέρασε τις δυόμιση ώρες.


Επί του θέματος τοποθετήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Βασιλείου, Τορορή, Τζουβάρας, Πασχούλα, Καραμπατζός, Ρίζος, Λακηνάνος, Μπαλτατζίδου, Μπίλης, Παντζαρτζίδης, Καλδάρας, Παρθενόπουλος και ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης. Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, ενώ την επιστολή ανάγνωσε στο σώμα ο πατήρ Ιωακείμ. Στην συνέχεια τοποθετήθηκαν οι πολίτες  Χατζηιωαννίδης, Μυλωνάς, Παπαχρυσοστομίδης, Ιωσηφίδου