Τετάρτη, Μαϊος 08, 2024
Follow Us

karΚάθε τόπος έχει την ομορφιά του. Ο Δήμος της Νάουσας έχει όλες τις ομορφιές και όλες τις ευλογίες μαζί. Έμεινε όμως για χρόνια στο τέλμα εξ αιτίας διχαστικών λογικών, εγωισμών και έλλειψης σοβαρού αναπτυξιακού σχεδιασμού.

Αυτή η κατάσταση μαρασμού του Δήμου μας, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Τα εύκολα και ανέξοδα λόγια δεν φτάνουν. Ποτέ δεν έφτασαν. Χρειάζεται σοβαρή δουλειά, σύνθεση απόψεων μακριά από αποκλεισμούς και αλαζονικές συμπεριφορές.

Ρητά και κατηγορηματικά όλοι εμείς στο ΕΝΑ ΜΑΖΙ, με πρώτο από όλους αλλά και ίσο με όλους τον υποψήφιο Δήμαρχο ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ, δεσμευόμαστε να αλλάξουμε τη μοίρα του τόπου μας. Να δώσουμε ο καθένας με όλες του τις δυνάμεις το περίσσευμα αλλά και το υστέρημα του εαυτού του για την Ειρηνούπολη, τη Νάουσα και τα Ανθέμια.

Αυτό βέβαια δεν αρκεί. Γιατί ακόμη και όλα μαζί τα μέλη ενός συνδυασμού δεν αρκούν. Χρειάζεται, απαιτείται και επιβάλλεται η ισότιμη συμμετοχή όλων των ενεργών δημοτών, ανεξαρτήτων συνδυασμών, ιδεολογιών και πολιτικών αποχρώσεων.

Νέα σελίδα για τον τόπο μας. Αυτό Χρειάζεται. Με συγκεκριμένες, σαφείς, ουσιαστικές προτάσεις για την αξιοποίησή των τεράστιων και πολλαπλών δυνατοτήτων του και συγκριτικών του πλεονεκτημάτων. Στον τουρισμό, στην αγροτική παραγωγή, στον πολιτισμό.

Ικανότητες χρειάζονται. Αλλά και διάθεση. Και μεράκι. Και υπομονή και επιμονή, μακριά από εμπάθειες, αποκλεισμούς, εθελοτυφλισμό.

Κάθε ψήφος αυτή την Κυριακή στον συνδυασμό μας, στο ΕΝΑ ΜΑΖΙ, είναι ψήφος για το μέλλον του Δήμου μας. Είναι ψήφος για το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονιών μας, που μέχρι σήμερα αναγκάζονται να φύγουν επειδή ο τόπος μας δεν έχει τη δυνατότητα να θρέψει τα όνειρά τους.

Όλοι μαζί γινόμαστε ΕΝΑ ΜΑΖΙ. Γιατί κανένας δεν περισσεύει. Γιατί χρειάζεται ο καλύτερος εαυτός όλων μας για να τα καταφέρουμε.

Λευκή επιταγή μη δίνεις σε κανέναν. Ούτε σε εμάς. Ακόμη και όταν θα στηρίξεις το ΕΝΑ ΜΑΖΙ, ακόμη και όταν θα μας ψηφίσεις, κάθε μέρα θα μπορείς να μας κρίνεις, να μας διορθώνεις, να μας βελτιώνεις με τη δική σου φωνή, με τις δικές σου προτάσεις που είναι για εμάς πολύτιμες.

Αυτή την Κυριακή, εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής. Εσύ κρατάς την τύχη του τόπου μας στα χέρια σου με την επιλογή σου στην κάλπη.

Σοφή επιλογή, είναι κάθε επιλογή που θα δώσει στον Δήμο μας την επόμενη ημέρα την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το άλμα προς τα μπροστά. Εμείς στο ΕΝΑ ΜΑΖΙ, είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να πάμε τον τόπο μας πολλά άλματα εμπρός, χάρη στον δικό σου καλό λόγο, στη δική σου στήριξη, στη δική σου ψήφο!