Τετάρτη, Μαϊος 08, 2024
Follow Us

enaΑγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Για εμάς, όλους όσους είτε ηθελημένα είτε αναγκαστικά αποχωρήσαμε από την ομάδα του Κοινού Τόπου, δεν υπάρχει δίλημμα για το ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος Δήμαρχος του Δήμου Νάουσας. Η εμπειρία μας δίπλα στον σημερινό Δήμαρχο θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστη (αν και στην πραγματικότητα θα θέλαμε να την ξεχάσουμε). Απουσία διαλόγου, εγωιστική συμπεριφορά, περιθωριοποίηση κάθε αντίθετης σκέψης και παντελής έλλειψη σεβασμού κάθε διαφορετικής προσωπικότητας και χαρακτήρα.

Η ομάδα που ονειρευτήκαμε, δημιουργήσαμε και δουλέψαμε για αυτήν έπαψε να υπάρχει από την επόμενη μέρα των εκλογών του 2014, διότι πολύ απλά δεν εξυπηρετούσε τους «σκοπούς» του κ. Κουτσογιάννη. Αν και ο λόγος που δημιουργήθηκε η ομάδα του Κοινού Τόπου ήταν πρωτίστως για να αλλάξουμε την καθεστηκυία νοοτροπία της τότε διοίκησης, τελικά όχι μόνο αυτό δεν έγινε τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζουμε πολύ χειρότερες συμπεριφορές που πολλές φορές μας φόβισαν. Νιώσαμε εξαπατημένοι και σίγουρα τέτοιες νοοτροπίες δεν ταιριάζουν ούτε στο ήθος, ούτε στις αρχές μας.

Έτσι λοιπόν, επειδή ποτέ δεν πάψαμε να πιστεύουμε στο αρχικό μας όνειρο και επειδή το πρόσωπο του Νικόλα Καρανικόλα είναι για εμάς εγγύηση σε αυτά που πρεσβεύουμε, αποφασίσαμε από κοινού να τον ακολουθήσουμε. Η απόφαση αυτή δεν έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την απογοήτευση που εισπράξαμε από τον
κ. Κουτσογιάννη, έχει να κάνει με το ότι ο Νικόλας Καρανικόλας έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, που λόγω της προηγούμενης εμπειρίας που ζήσαμε, μας δίνουν τη δυνατότητα να αντιληφθούμε  ξεκάθαρα πως μπορούμε να τον εμπιστευτούμε.

Ο Νικόλας Καρανικόλας διαθέτει ευφυία, αμεσότητα, ευγένεια, γνώσεις, εμπειρία στη δημόσια διοίκηση, ικανότητα συνεργασίας και ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό προς όφελος όλων. Είναι τιμή για εμάς ο καθηγητής Νικόλας Καρανικόλας να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Νάουσας και να δουλέψει με σχέδιο και με σκοπό να γίνουμε όλοι ΕΝΑ μαζί.

Οι υπογράφοντες

Αραμπατζή Στεργιανή

Πασχούλα Χρυσούλα

Σπαθόπουλος Ευθύμιος

Τζουβάρας Βασίλειος