Τρίτη, Ιούλιος 16, 2024
Follow Us

mpalΟνομάζομαι Μπαλτατζίδου Μάρθα του Χρήστου και της Ελένης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία.

Η ηθική της Ευρώπης για τον δικό μου πατέρα ήταν έξω από τα δεδομένα τα δικά του, γι αυτό ένα ωραίο πρωινό μας μάζεψε και γυρίσαμε στο χωριουδάκι μας (στον Κοπανό).

Γυρνώντας εδώ στην εφηβεία μου και τελειώνοντας το Γυμνάσιο κ το Λύκειο αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό που αγαπούσα περισσότερο...τα νούμερα...(μικρά μεγάλα δεν έχει σημασία).

Αποφοίτησα από την σχολή Λογιστών-Κοστολόγων-μηχανογράφων και από το 1991 αφού τελείωσα και την πρακτική μου εργάστηκα ως υπάλληλος σε λογιστικό γραφείο έως το 2006 που πλέον απέκτησα το δικό μου γραφείο. Δεν θέλω να γράψω πολλά γιατί τα θεωρώ περιττά.

Αυτό που έχει αξία σε έναν άνθρωπο είναι ο χαρακτήρας ,η εργατικότητά και ο τρόπος που φέρεται και άρετε σε μια κοινωνία...Εμπιστευτείτε μας γιατί είμαστε νέοι άνθρωποι που μάθαμε να σηκώνουμε τα μανίκια και να δουλεύουμε...Με λόγια μόνο δεν χτίζετε τίποτα.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την στήριξη ,την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη σας...

Ε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

T. 2332020330

M. 6939794630

ΜΑΖΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΕΑ ΝΑΟΥΣΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!