Κυριακή, Μαϊος 19, 2024
Follow Us

roboΜε αμείωτο ρυθμό αλλά και με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για την Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας, η οποία συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά με τα κατορθώματά της.

Η Ακαδημία η οποία μόλις πέρσι έκανε την εμφάνισή της στην πόλη της Νάουσας, κατάφερε μέσα σε λίγους μόλις μήνες να ξεπεράσει σε πληθυσμό αλλά και σε ταλέντο μεγάλες πόλεις της χώρας, κατορθώνοντας να θεωρείται η μεγαλύτερη Ακαδημία Ρομποτικής του ΠΑ.ΜΑΚ στην Ελλάδα!

Η δραστηριότητα της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής έχει αγαπηθεί πόλυ από τη νεολαία της Νάουσας για την καινοτομία της, καθώς αποτελεί την μόνη εκπαιδευτική δραστηριότητα στην οποία τα παιδιά έχουν επαφή με την τεχνολογία, αναπτύσσοντας δεξιότητες πάνω στο ραγδαία αναπτυσσόμενο κόσμο της Πληροφορικής αλλά και των Θετικών Επιστημών.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και μαθητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στα προγράμματα της Ακαδημίας έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους πιστοποιημένους Εκπαιδευτές της Ακαδημίας είτε τηλεφωνικά είτε και από κοντά στα γραφεία της Ακαδημίας στον 1ο όροφο του πολυχώρου ΕΡΙΑ στη Νάουσα.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά 17.00 – 20.00 και οι δηλώσεις συμμετοχής ισχύουν έως και την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6983074268

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: www.robotikiakadimia.gr/naoysa/, αλλά και την επίσημη σελίδα στο Facebook: Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας.