Τρίτη, Μαϊος 07, 2024
Follow Us

hairΟι άνδρες είναι πρακτικοί εκ φύσεως.

Τους αρέσει να χρησιμοποιούν ελάχιστα προϊόντα και λίγο χρόνο για την περιποίηση και την εμφάνιση των μαλλιών τους. Στην πραγματικότητα, τα μαλλιά των ανδρών είναι απαιτητικά και χρειάζονται προσεκτική και σωστή περιποίηση.

Στο ΝΑΝΑ HAIR SALON φροντίζουμε να παρέχουμε στους φίλους μας υψηλοτάτου επιπέδου υπηρεσίες τόσο για την φροντίδα όσο και για το styling των μαλλιών σας.

Αρχικά σκοπός μας είναι να επιλέξουμε από κοινού το ιδανικό για εσάς κούρεμα. Βασισμένοι στις δικές σας προτιμήσεις, φροντίζουμε να σας χαρίσουμε το ιδανικό αποτέλεσμα που θα σας χαρίσει μια ξεχωριστή εμφάνιση αναδεικνύοντας το δυνατά σημεία του προσώπου σας.

style

Οι πολύπειροι  haistylists του ΝΑΝΑ HAIR SALON μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς κούρεμα, ενημερώνοντας σας παράλληλα για την καθημερινή του περιποίηση αλλά και για τα προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε αυτό.

hair

Στο ΝΑΝΑ HAIR SALON διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων styling που είναι ακριβώς οτι χρειάζεσαι για να δίνεις εύκολα και αποτελεσματικά φόρμα στο κούρεμά σου και να μην αντιμετωπίσεις ξανά την ζούγκλα που έχεις κάθε πρωί που σηκώνεσαι από το κρεβάτι. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά έτσι ώστε να χρησιμοποιείται τα απαραίτητα προϊόντα styling που αρμόζουν στο κούρεμα, την υφή της τρίχας και «διάθεση» που θέλετε αυτά να έχουνε.

hair

Φυσικά ένα όμορφα περιποιημένο ανδρικό μαλλί, χρειάζεται και τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης ώστε να διατηρηθεί υγιές το τριχωτό της κεφαλής.

Στο ΝΑΝΑ HAIR SALON εντοπίζουμε τις απαραίτητες ανάγκες που έχει η ανδρική τρίχα και φροντίζουμε να σας συμβουλεύσουμε αλλά και να σας καθοδηγήσουμε με απόλυτη ακρίβεια στα ιδανικά προϊόντα περιποίησης για υγειά και δυνατά μαλλιά.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς του χώρου, ανανεώνοντας της εμφάνιση σας και κρατώντας υγιή τα μαλλιά σας