Δευτέρα, Μαϊος 13, 2024
Follow Us

roboΗ Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Νάουσα ανακοινώνει πως προσφέρει σε όλους τους μαθητές της πόλης, ηλικίας 6 έως 16 ετών, ένα ΔΩΡΕΑΝ 2ωρο μάθημα Ρομποτικής.

Στόχος αυτής της δράσης από την Ακαδημία είναι η γνωριμία όλων των νέων της πόλης με την Εκπαιδευτική Ρομποτική, αλλά και η εμπειρία του μαθήματος Ρομποτικής από το πιο ολοκληρωμένο και διεπιστημονικά διαμορφωμένο πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ελλάδα, αυτό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!

Τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα θα υλοποιούνται από την Δευτέρα, 15/10 έως και το Σάββατο 20/10, σε ωράριο που βολεύει μαθητές και γονείς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου στα γραφεία της Ακαδημίας, στον 1ο όροφο του πολυχώρου ΕΡΙΑ, Νάουσα, καθημερινά 17.00-20.00 ή και τηλεφωνικά στο 698 307 4268.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Νάουσα, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: https://www.robotikiakadimia.gr/naoysa/ και ακολουθήστε την επίσημη σελίδα στο Facebook: Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας.

Δείτε την παρουσίαση (βίντεο) της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Νάουσα: