Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Επιτυχημένη η ομιλία-συζήτηση για την ειδική εκπαίδευση από τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας

Ευχαριστήριο ομιλίας - της Δευτέρας 27ης Νοεμβρίου 2023

Εκ µέρους του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερµά , αρχικά την Κα Ευαγγέλου Αλεξάνδρα για την ομιλία της σε θέματα Μαθησιακών Διαταραχών και το κοινό , εκπαιδευτικούς και γονείς για την ενεργή συµµετοχή τους.

Μέσα από την άκρως διαφωτιστική και εµπεριστατωµένη διάλεξη τιµήσατε τη συνάντηση και συµβάλατε τα µέγιστα στην επιτυχία αυτής .   Η θεµατολογία της ομιλίας για την Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα - ΔΕΠ(Υ) & την Εναντιωματική Προκλητική Συμπεριφορά (ΕΠΣ), αποτέλεσε το έναυσµα για να διεξαχθεί µια γόνιµη και εποικοδοµητική συζήτηση, να ανταλλαχθούν χρήσιµες γνώσεις, να επιλυθούν απορίες και να προταθούν πρακτικές εκμάθησης.

Αυτές θα συµβάλλουν στην εφαρµογή των κατάλληλων μεθόδων, τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι , για την επιτυχή κατάκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων από τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Ελπίζουµε να έχουµε και πάλι στο µέλλον την τιµή και τη χαρά να σας καλωσορίσουµε στις εκδηλώσεις µας.

Εκ μέρους του 10ου ΔΣ Νάουσας Συλλόγου ΔιΔασκόντων Η Διευθύντρια , Μαρία Ρούσσου Εκ μέρους του Σ.Γον. & Κηδεμ. Αικατερίνη Γιάντση.