Τρίτη, Απρίλιος 30, 2024
Follow Us

demerΤο καλοκαίρι είναι εδώ και ήδη ξεκινήσαμε τις πρώτες εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες.

Η θερμοκρασία αναβαίνει ολοένα και περισσότερο και ο ήλιος αρχίζει να ταλαιπωρεί και να φθείρει τα μαλλιά και να ταλαιπωρεί το δέρμα μας.

Για να μπορέσουμε να απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου αλλά και να χαρούμε το καλοκαίρι μας, πρέπει να φροντίσουμε για την υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών μας. Στο NANA HAIR SALON φροντίσαμε να σας παρέχουμε την νέα σειρά προϊόντων της Demeral για την καλοκαιρινή προστασία των μαλλιών σας.

Στην καλοκαιρινή σειρά της Demeral στο NANA HAIR SALON μπορείτε να βρείτε:


ΥΓΡΟ ΚΟΝΤΙΣΙΟΝΕΡ

ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ-Προστασία για τα μαλλιά
Με έλαια από Argan, Ρύζι και Μακαντέμια, πρωτεΐνη σιταριού και Βήτα-καροτίνη
Kοντίσιονερ για τα μαλλιά με δράση ενυδάτωσης και βαθιάς αναδόμησης. Τα έλαια από Argan, Ρύζιου και Μακαντέμια σε συνδυασμό με την πρωτεΐνη σιταριού και τη Βήτα-καροτίνη επαναφέρουν την ομορφιά και τη φωτεινότητα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά από το αλάτι της θάλασσας και τον ήλιο. Ενυδατώνει την τρίχα και κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ.
Χωρίς φίλτρα UV. Με Ακετυλο-τυροσίνη, Βήτα-καροτίνη, τζελ Αλόης, Βούτυρο καριτέ και εκχύλισμα από φλοιό καρυδιού.

Η Βήτα-καροτίνη, η Ακετυλο-τυροσίνη και το εκχύλισμα από φλοιό καρυδιού βοηθούν να αποκτήσετε ένα χρυσαφένιο μαύρισμα που διαρκεί. Η ενυδατική δράση του επιταχυντή βοηθά να διατηρηθεί το μαύρισμα και το κάνει πιο έντονο ακόμα και κατά τη διάρκεια χρήσης σολάριουμ. Σε περίπτωση έκθεσης στον ήλιο ή σε σολάριουμ, προστατεύει το δέρμα σας ανάλογα με τον φωτότυπό σας.

Protective Oil Hair and Body
Με δείκτη προστασίας 10 – Βιταμίνη Ε, έλαια από Jojoba, Monoi και Nyamplung
Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και δέρματος, με ενεργή προστασία από τις UV-A και UV-B ακτίνες του ήλιου, έχει αντιγηραντική δράση προστατεύοντας αποτελεσματικά από την ανάπτυξη ελεύθερων ριζών και τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος που καταστρέφουν την τρίχα και την επιδερμίδα μας. Περιέχει Βιταμίνη Ε και έλαια από Jojoba, Monoi και Nyamplung.

Stay Silky Fluid.

Κοντίσιονερ που δεν ξεβγάζεται,  για τα μαλλιά και το σώμα. Αποτρέπει την ψαλίδα,
προσθέτει έλεγχο στα ξηρά και φριζαρισμένα μαλλιά, αναδομεί και ενυδατώνει τα μαλλιά και το δέρμα.  Με προ-βιταμίνη Β5 και πρωτεΐνες Μεταξιού .


Το εξειδικευμένο προσωπικό του ΝΑΝΑ HAIR SALON μπορεί να σας συμβουλεύσει ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες προϊόν της Demeral στον προσωρινό μας χώρο στην Αλεξάνδρου Χωνού 10 (μερικές δεκάδες μετρά υψηλότερα του κομμωτηρίου). Απολαύστε τον ήλιο υπεύθυνα και χαρείτε το καλοκαίρι…

Δείτε ακόμα: ΝΑΝΑ HAIR SALON