Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us

stelΤο Διαγνωστικό Μικροβιολογικό –Βιοχημικό Εργαστήριο μου με την επωνυμία  Bioanalysis net  ανήκει στο δίκτυο Ιatrica, το πρωτοπόρο Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Ιατρείων Πιστοποιημένης Ποιότητας.

Ανήκουμε σε μία ισχυρή ομάδα που λειτουργεί με γνώμονα το επιστημονικό κύρος και την ποιοτική εξυπηρέτηση.

Το Σύστημα Ποιότητας που κατέχει το Μικροβιολογικό –Βιοχημικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Bioanalysis net αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πιστοποίησης συγκεκριμένων προδιαγραφών ποιότητας για τις εξετάσεις που εκτελούνται στο εργαστήριο μας και πιστοποίησης των ποιοτικών προδιαγραφών λειτουργίας του ιατρείου μας ως προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

Συγκεκριμένα, τo παρόν ιατρείο διασφαλίζει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, μέσω συμμετοχών και πιστοποιήσεων όπως:

ste- Είναι μέλος του Συνεταιρισμού Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, τα εργαστήρια του οποίου διαθέτουν διαπιστευμένο Σύστημα Ποιότητας ISO 15189 για την εκτέλεση των εργαστηριακών εξετάσεων
- Συμμετέχει σε διεργαστηριακά Σχήματα Ελέγχου Ποιότητας διαπιστευμένα κατά ISO 17043
- Διαθέτει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 9001:2008 και ISO 9001:2015 για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων σε βιολογικά δείγματα
- Διαθέτει Πιστοποιητικό Εξωτερικού Ελέγχου Ποιότητας για τις εργαστηριακές εξετάσεις: Κλινικής Χημείας, Αιματολογίας, Ορμονών, Καρκινικών δεικτών και Πήξης-Βακτηριολογίας-Ούρων

Για εμάς οι εξεταζόμενοι είναι γείτονες και όχι αριθμοί!

Έτσι, πίσω από τα αποτελέσματα βλέπουμε τον άνθρωπο, την οικογένεια, τη ζωή του. Παραμένουμε οι επιστήμονες που φροντίζουμε, αντιμετωπίζουμε, συμβουλεύουμε, ενημερώνουμε, μοναδικά τον καθένα από εσάς, ως μια ξεχωριστή περίπτωση.


Με τον τρόπο αυτό δημιουργούμε μία σχέση μακροχρόνια και με τον καιρό αναντικατάστατη, αποδεικνύοντας πως ο προσωπικός σου γιατρός είναι γείτονας στην κοινωνία της πρόληψης και της ευεξίας!

Για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου!


ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ MD, MSc

ΙΑΤΡΟΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΛΩΖΑΝΗ

GHUV/Centre Hospitalier Universitaire Vaudois, Lausanne

ΥΠΟΨ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ Α.Π.Θ

B Πάροδος Ζαφειράκη 5 Νάουσα 59200

τηλεφωνο επικ 2332020280

κιν 6948948011