Δευτέρα, Μαϊος 06, 2024
Follow Us

 

etosΈνα έτος συμπληρώνεται από την εγκατάσταση της Ακαδημίας Ρομποτικής του ΠΑ.ΜΑΚ. στη Νάουσα, μία πρωτοβουλία που εξέπληξε και καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει συστηματικά με τις δράσεις και το περιεχόμενό της.

Μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες, η Ακαδημία Ρομποτικής όχι μόνο αγαπήθηκε από τον κόσμο της Νάουσας, αλλά συγκέντρωσε πληθώρα συμμετοχών από ταλέντα και της ευρύτερης περιοχής, καταφέρνοντας μάλιστα να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλες πόλεις και πλέον να θεωρείται η πολυπληθέστερη Ακαδημία Ρομποτικής στην Ελλάδα.

Όπως μας ενημέρωσε μάλιστα, η Ακαδημία θέτει νέους στόχους για τη νέα χρονιά, προετοιμάζοντας αγωνιστικές ομάδες οι οποίες θα λάβουν μέρος με αξιώσεις στους ερχόμενους Πανελλήνιους διαγωνισμούς Ρομποτικής!

Ενδεικτικό παράδειγμα της δουλειάς που παράγει η Ακαδημία είναι η ίδια η θεματολογία των μαθημάτων της, με το τελευταίο μάλιστα να αποτελεί κατασκευή και προγραμματισμό ρομπότ το οποίο θα απενεργοποιεί πυρηνικό αντιδραστήρα σε περίπτωση ατυχήματος!

Συγχαίρουμε θερμά την Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας και ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει να μας εκπλήσσει τόσο με τις αξιέπαινες δράσεις της, όσο και με τη πρόοδο των σπουδαστών της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: www.robotikiakadimia.gr/naoysa/, αλλά και την επίσημη σελίδα στο Facebook: Ακαδημία Ρομποτικής Νάουσας.

Δείτε βίντεο της Ακαδημίας Ρομποτικής Νάουσας: