Τρίτη, Μαϊος 14, 2024
Follow Us

kleiΤην πρόθεση του δήμου Νάουσας να υποβάλει πρόταση χρηματοδότησης για επεμβάσεις στο κλειστό γυμναστήριο Νάουσας ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας.

Ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης εισηγήθηκε το θέμα δηλώνοντας πως: «Είναι μια πρόταση που αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου Νάουσας, αυτή θα πλαισιωθεί και με δράσεις αναβάθμισης του χώρου των κερκίδων, των αποδυτηρίων και την τοποθέτηση ειδικού τάπητα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του handball και το volley, δυο αθλημάτων που αποτελούν βασικό αιμοδότη της προσπάθειας που γίνεται από τον Ζαφειράκη και ταυτόχρονα την προσπάθεια ανάδειξης νέων ταλέντων και την προβολή της περιοχής μέσω της άθλησης των νέων μας. Η μελέτη θα γίνει από τις δικές μας υπηρεσίες, το ενεργειακό κομμάτι από τον συνεργάτη μου κ. Βλάχο και το υπόλοιπο κομμάτι από την τεχνική υπηρεσία. Πιστεύουμε πως θα υπάρχει θετική κατάληξη και πως θα γίνει στολίδι το κλειστό δημοτικό μας στάδιο και θα βοηθήσει τα παιδιά που αθλούνται σε αυτό».

Το πρόγραμμα είναι Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 10 «Εφαρμογή Στρατηγικών Επίτευξης Χαμηλών Εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα με έμφαση στις αστικές περιοχές.», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ με τίτλο «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων - Δράσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και Αξιοποίησης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) ΑΠΕ σε Αθλητικές Εγκαταστάσεις»