Τρίτη, Μαϊος 14, 2024
Follow Us

ecoΣτην αίθουσα του πολυχώρου πολιτισμού Χρήστος Λαναράς (Βέτλανς) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η παρουσίαση της εργασίας των  μαθητών του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας Νάουσας για το ecomobility.

Την παρουσίαση  της  εκδήλωσης έκανε η η Υπεύθυνη της εκστρατείας για την πόλη της Νάουσας κα Αβραμίδου Βέρα, Γ. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (ΠΕΕΚΠΕ) του Παραρτήματος Κεντρικής Μακεδονίας.

Χαιρετισμούς απήυθυναν ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης και η κα. Τζωρτζίνα Αθανασίου εκ μέρους της κας. Μαυρίδου (Διευθύντρια. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας).

Η διευθύντρια του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας Νάουσας  κα. Αρσινόνη Παρασκευά παρουσίασε την λειτουργία αλλά και τις δράσεις του σχολείου για να δώσει στην συνέχεια τον λόγο στους μαθητές.

Οι μαθητές παρουσίασαν τις δυο εργασίες τους στο κοινό και την κριτική επιτροπή που του βαθμολόγησε με θέμα τις διαβάσεις πεζών στη Νάουσα αλλά και την ελεύθερη μετακίνηση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα σε αυτήν.

Οι μαθητές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς κατέληξαν σε χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ παράλληλα προχωρούν σε δράσεις βελτίωσης της εικόνας της Νάουσας.

Δείτε το video:

loft