Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us

zaftΜε νίκη ξεκίνησε η ομάδα χαντμπολ του Ζαφειράκη στην 1η αγωνιστική του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Α2.

Η πολυήμερη διακοπή λόγω των εορτών φάνηκε να επηρέασε την ομάδα και σε συνδυασμό με τον σοβαρό τραυματισμό στο 11΄του Καραμπέλκου Α  ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο αλλάζοντας ουσιαστικά τα πλάνα του προπονητή ,  αν και βρισκόταν συνεχώς μπροστά στο σκορ δεν μπορούσε να ξεφύγει και το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 13 – 11.

Μέχρι και το 45΄ της επανάληψης η εικόνα ήταν ίδια .

Από εκείνο το σημείο και μετά  βρήκε το ρυθμό της και με συνεχόμενα τέρματα σε συνδυασμό με καλή άμυνα άρχισε να αυξάνει τη διαφορά προσφέροντας ταυτόχρονα και θέαμα στους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο. Η διαφορά στο σκορ έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες που είχε στη διάθεση του και το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον Ζαφειράκη με σκορ 32 – 23.


Πρώτοι σκόρερ της αναμέτρησης οι Βλάχος Δ & Χατζηγεωργίου Χ με 8 τέρματα ο καθένας ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν  οι τερματοφύλακες Μπουμπουλέντρας Θ & Δεληχρήστος  Θαν.

Ακόμη ένα θετικό είναι η εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα Βάκκα Λάμπρου ο οποίος παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μετά από μεγάλο διάστημα σημείωσε 2 τέρματα σε συνδυασμό με την καλή απόδοση σε επίθεση και άμυνα δείχνοντας έτσι ότι θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Μελανό σημείο του αγώνα όπως προαναφέραμε , ο σοβαρός τραυματισμός του αθλητή  Καραμπέλκου Α στον ώμο που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Νάουσας για τις Α΄ βοήθειες .

Η σοβαρότητα η όχι του τραυματισμού του θα φανεί στην Μαγνητική τομογραφία στην οποία θα υποβληθεί μέσα στην εβδομάδα.

Ευχόμαστε καταρχήν περαστικά στον Άρη και ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό και σύντομα να επιστρέψει στην ενεργό δράση μιας και είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχημένης πορείας της ομάδας τόσο πέρυσι όσο και φέτος.

Τα πεντάλεπτα :

3 – 1, 6 – 2 , 7 – 4 , 10 – 6 , 10 – 8 , 13 – 11 (ημχ.) , 14 – 1 4,16 – 16,19 – 17,28 – 22, 30 – 22, 32 – 23 τελ.

Δίλεπτα :1/4 , Πέναλντι : 4/4 , 2/2

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ :

(Παπουτσης Φ), Βλάχος 8, Διδασκάλου 4, Χατζηγεωργιου 8, Ροτζιος 2, Μητσικας 4,

Καραμπελκος 2,  Καραβιτης 1, Βάκκας 2,Τζουβάρας 1, Πετρίδης ,Πινακουδης, Σιαμιδης, Σιουλης, Μάντσιος ,Δεληχρήστος τ/Φ, Μπουμπουλεντρας τ/Φ.

ΑΡΗΣ:

Κόεν, Ευσρατίου , Πίνο 2, Μαυρίδης , Βιτανόγλου 4, Γιαβρόγλου, Καλιανίδης, Μειμαρίδης, Παπατερπου 3, Τζινεβής 3, Λαφτσόγλου, Μουρτζίνος 2,  Καλοκίδης 1, Ατσίμοβιτς 8, Όρκας

Διαιτητές :

Τέμης Γ & Γιάννου Σ

Με τη νίκη αυτή και σε συνδυασμό με την ήττα του ΓΑΣ Κιλκίς από τον Φαίακα η βαθμολογία έχει ως εξής:

1ος Φαίακας 14 βαθ., 2ος Ζαφειράκης  13 βαθ., 3ο ΓΑΣ Κιλκίς 11 βαθ.

Την επόμενη αγωνιστική το Σάββατο 26/1/2019 στις 18.00μ.μ ο Ζαφειράκης θα αντιμετωπίσει στην Κατερίνη τον Αρχέλαο έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη , ενώ την μεθεπόμενη στις 2/2/2019 sστο ντέρμπι της αγωνιστικής θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ τον Φαίακα Κέρκυρας .