Τρίτη, Μαϊος 07, 2024
Follow Us

omiΣτον κατάμεστο από  κόσμο όροφο του café ΝΕΟΝ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η κοπή της βασιλόπιτας του Ομίλου Κολύμβησης «Νάουσα».

Τους παρευρισκόμενους στην κοπή της βασιλόπιτας καλωσόρισε ο κ. Βασίλης Λαφάρας, που προλόγισε την εκδήλωση που περιελάμβανε video από τις δράσεις του Ομίλου την φετινή χρονιά αλλά και video από αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου που ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν από τον Όμιλο Κολύμβησης «Νάουσα» η αθλήτριες Μήτογλου Αναστασία, Παπαδοπούλου Παναγιώτα και Λαφάρα Χριστίνα.

Τις τιμητικές πλακέτες στις αθλήτριες παρέδωσε ο αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού του δήμου Νάουσας κ. Στέλιος Δάγγας, που παράλληλα έκανε έναν μικρό χαιρετισμό, δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στον Όμιλο Κολύμβησης «Νάουσα» για τις επιτυχίες του.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με το φλουρί να βρίσκεται στο κομμάτι του δημοτικού κολυμβητηρίου Νάουσας, ενώ στα παιδιά μοιράστηκαν τσουρεκάκια ανάλογα με τα τμήματα τους, με τους τυχερούς κάθε τμήματος να δέχονται δώρα από την διοίκηση του Ομίλου.

Δείτε το video: