Παρασκευή, Μαϊος 10, 2024
Follow Us

tourΤην 5η θέση κατέκτησε η ομάδα ΠΡΟ-ΜΙΝΙ του Ζαφειράκη Νάουσας στο ThessCup 2019 που έλαβε χώρα από τις 22 έως τις 24 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα της Νάουσας είχε συνολικό ρεκόρ 4 νίκες και 2 ήττες και τερμάτισε 5η ανάμεσα στις 16 ομάδες που συμμετείχαν στο δυνατό φετινό τουρνουά. Ο Ζαφειράκης επικράτησε αρχικά της ΧΑΝΘ με 22-68, ηττήθηκε από την  PARTIZAN SKOPJE με 57-58, νίκησε τους Ίκαρους Σερρών με 48-38, ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 70-50 και κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 71-51.

Στο τουρνουά αναδείχθηκε η σπουδαία δουλειά των τμημάτων υποδομής της ομάδας που είχε ως αποτέλεσμα παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις να αφήσει ιδιαίτερα θετικά δείγματα για το μέλλον.


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του τουρνουά στις επιμέρους κατηγορίες ξεχώρισαν ο Βασίλης Πουρλίδας που με 90 ισοβάθμησε στην 7η θέση των σκόρερ, ο Μίσκος Δημήτρης που ήταν 2ος ριμπάντουερ στο τουρνουά με 90 ριμπάουντ.  Στις ασίστ δυο παίκτες του Ζαφειράκη βρέθηκαν στην κορυφαία δεκάδα, ο Βασίλης Πουρλίδας μοίρασε 17, ενώ ο Γρηγόρης Ζιάνης άλλες 14.  Στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά ψηφίστηκε ο Βασίλης Πουρλίδας, ενώ την τέταρτη θέση του διαγωνισμού κατέκτησε ο Κυριάκος Δάιος


Ζαφειράκης: -Μίσκος Δημ, Τσακίρης Απόστ, Παπαπέσιος Ν, Σπανέλης Παν, Μπαμίχας Κων, Πουρλίδας Βασ, Ζιάνης Γρ, Δάιος Κυρ, Σαντίκογλου Κων.