Logo
Δροσιστικός καφές από το «Coffee Go» στον δρόμο για την παραλία

Ένα ακόμα καυτό Σαββατοκύριακο πλησιάζει και όλοι θα αναζητήσουμε δροσιά στις κοντινές παραλίες ή θα ξεκινήσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Έτσι ξεκινώντας το ταξίδι μας φροντίζουμε να προμηθευτούμε café υψηλής ποιότητας από το «Coffee Go» στη Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης.

Απλά πλησιάζετε το παραθυράκι μας και οι συνεργάτες μας σας περιμένουν με το πιο λαμπερό τους χαμόγελο για να σας προσφέρουν τον αγαπημένο σας καφέ, το ρόφημα που επιζητάτε.

Για όσους πάλι μείνουν στην πόλη μπορούν να απολαύσουν στο «Coffee go Bridge» τον αγαπημένο τους καφέ η το ανθρακούχο νερό με πεπόνι κ λεμόνι,  το κρύο τσάι με λίτσι,  καρπούζι ρόδι, φράουλα, τα  δροσερά smoothies ,  τα λαχταριστά milkshakes, τις μοναδικές κρύες σοκολάτες  Lila pause , λευκή , bitter ,ferrero  αλλά και τις σουρωτές με γεύσεις

Παράλληλα περιμένουμε τις παραγγελίες σας και μέσα από τις πλατφόρμες του efood και του box, όπου και μπορείτε να βρείτε το σύνολο των προϊόντων των καταστημάτων μας, κάνοντας την παραγγελία σας ηλεκτρονικά. Τηλέφωνα επικοινωνίας 23310-63222 23310-62623.

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb