Logo
Εντάξτε στην καθημερινότητα σας κατσικίσια προϊόντα από το οπωροπαντοπωλείο «Αέναη γη»

Όλο και περισσότεροι εντάσσουν στην καθημερινή τους διατροφή κατσικίσια προϊόντα, εκμεταλλευόμενοι τα πλούσια διατροφικά τους στοιχεία.

Η «Αέναη γη» έχοντας θέσει γερές βάσεις στα αγνά ελληνικά προϊόντα, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τα κατσικίσια προϊόντα: Βούτυρο,γάλα, γιαούρτι και τυρί για να τα εντάξετε στο διατροφολόγιο σας.

Το ανοιξιάτικο κατσικίσιο γάλα (από Μάρτιο έως Ιούνιο) είναι πλούσιο σε αρώματα και με γεύση πιο ντελικάτη, αφού λόγω καλοκαιρίας τα ζώα βόσκουν ελεύθερα στη φύση και τρέφονται κυρίως με χλωρές τροφές.

Τα λευκά, φρέσκα κατσικίσια τυριά, που καταναλώνονται χωρίς να ωριμάσουν, έχουν συνήθως λιπαρά που δεν ξεπερνούν το 20% και θεωρούνται «ελαφριά».

Το κατσικίσιο παραδοσιακό γιαούρτι, το οποίο το βρίσκουμε σε πήλινη και πλαστική συσκευασία, είναι φυσική πηγή προβιοτικών, όπως Lactobacillus casei, το οποίο προέρχεται από κατσικίσιο γάλα που έχει υποστεί ζύμωση.

Συνεπώς, τα κατσικίσια γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν ιδιαίτερα οφέλη για την  ανθρώπινη υγεία και μπορούν να ενταχθούν στην καθημερινή διατροφή.

Το κατσικίσιο βούτυρο είναι πιο εύπεπτο από το βούτυρο αγελάδας, λόγω της μικρότερης περιεκτικότητας σε λακτόζη του.

Σε αντίθεση με το αγελαδινό βούτυρο, το κατσικίσιο βούτυρο είναι πολύ ελαφρύ.

Το βούτυρο είναι άσπρο σαν το χιόνι, δεδομένου ότι δεν έχει κανένα από τα πρόσθετα συστατικά που καθιστούν το βούτυρο αγελάδας κίτρινο.

Η «Αέναη γη» φροντίζει να σας παρέχει όλα τα είδη του οπωροπαντοπωλείου με κατ’ οίκον παράδοση, τηρώντας με προσοχή όλα τα μέτρα προστασίας κατά την παράδοση των προϊόντων σας. Τηλεφωνήστε στο 2332 028258 για τις παραγγελίες σας.

 

 

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb