Logo
Ο μαγικός κόσμος των μπαχαρικών στο «Οπωροπωλείο Γαλίτης»

Η ελληνική κουζίνα είναι ένα πραγματικό καλειδοσκόπιο εδεσμάτων, συνταγών και παραδόσεων, με τόσες όψεις όσες και οι περιοχές του ποικιλόμορφου πραγματικά τοπίου της χώρας.

Κυρίαρχο ρόλο παίζουν στην καθημερινότητα μας τα μπαχαρικά που με  πολλές και διαφορετικές χρήσεις στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική, τα καρυκεύματα δημιουργούν ατελείωτες και αξέχαστες γευστικές και αρωματικές παραλλαγές ενός πιάτου, ενώ συγχρόνως αποτελούν πλούσια διατροφική επιλογή, χαρίζοντάς μας υγεία και ευρωστία.

Το «Οπωροπωλείο «Γαλίτης» φροντίζει να συνεργάζεται με τους κορυφαίους Έλληνες παραγωγούς, παρέχοντας στους φίλους του εκλεκτά προϊόντα με 100% φυσικότητα των πρώτων υλών. Στις προθήκες μας μπορείτε να βρείτε μπαχαρικά κορυφαίας ποιότητας από την εταιρεία «Μπαχάρι είναι η ζωή μας» που εδρεύει στην Γουμένισσα και συνεργάζεται με το «Οπωροπωλείο Γαλίτης».

Στο «Μπαχάρι είναι η ζωή μας» δημιουργούνται χαρμάνια για κάθε φαγητό της Ελληνικής κουζίνας! Τα μπαχαρικά που χρησιμοποιεί ανήκουν στις καλύτερες ποικιλίες του κόσμου και τα χαρμάνια δημιουργούνται με τον παραδοσιακό τρόπο, χρησιμοποιώντας χειροποίητα μέσα που διατηρούν τα αυθεντικά αρώματα και γεύσεις.

Γνωρίστε και λατρέψτε τα μπαχαρικά μας με μια επίσκεψη στο «Οπωροπωλείο Γαλίτης» στην Βασιλέως Φιλίππου 12 όσο και στο σπίτι σας τηλεφωνώντας μας στο 2332020353.

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb