Logo
Γνωρίστε την  ασύγκριτη γεύση των εκλεκτών προϊόντων γύρου της Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας»

Η παρασκευή του γύρου απαιτεί τέχνη, μαεστρία και εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Η Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» που εδρεύει στη Νάουσα Ημαθίας, παρασκευάζει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της καθημερινά προϊόντα γύρου που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Ο γύρος μας αποτελείται από 50% χοιρινό μπούτι ντόπιων εκλεκτών παραγωγών και 50% Γερμανική πανσέτα από το κορυφαίο σφαγείο της Γερμανίας.  Η «Κρέατα Κωσταβάρας» φροντίζει καθημερινά να είναι σε άμεση επικοινωνία με τους παραγωγούς και τους συνεργάτες της για να καλύψει κάθε σας ανάγκη άμεσα και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Τα προϊόντα γύρου της Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» μπορείτε να τα προμηθευτείτε από 2 έως 100 κιλά και φυσικά κατόπιν συνεννοήσεως να επιλέξετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Η «Κρέατα Κωσταβάρας» διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διανομής, συνεργαζόμενη με τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας ώστε άμεσα να καλύπτονται οι ανάγκες των συνεργατών μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τα  προϊόντα γύρου της Μ.Κ. Εμπορεία Κρεάτων Ε.Π.Ε «Κρέατα Κωσταβάρας» μπορείτε να τα προμηθευτείτε και με λιανική πώληση στην περιοχή Στενημάχου Νάουσας (είσοδος Α4) όσο και κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στο 2332041291.

Αναλογιζόμενη την ιδιαίτερη για όλους μας κατάσταση, η «Κρέατα Κωσταβάρας» σας παρέχει την δυνατότητα κατ΄οίκον παράδοσης των προϊόντων της επιχείρησης καθ΄ολη την διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας της. 

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb