Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
Ευχαριστήριο από τον Λαογραφικό σύλλογο Βλάχων Νάουσας

Ο Λαογραφικός σύλλογος Βλάχων και η πόλη της Νάουσας είχαν τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν φέτος το 36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων, το τριήμερο 8-9-10 Ιουλίου 2022, το οποίο ήταν αφιερωμένο στην επέτειο των 200 χρόνων από το Ολοκαύτωμα της.

dedo

Μια μεγάλη εκδήλωση που οργανώθηκε πολύ προσεκτικά και με κάθε λεπτομέρεια για ένα άψογο αποτέλεσμα. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό αυτό επιτεύχθηκε, δυστυχώς όμως υπήρξε ένας αστάθμητος παράγοντας, ο καιρός, ο οποίος δεν επέτρεψε να γίνουν όλα όπως είχαν οργανωθεί.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι Βλάχων όμως δεν πτοήθηκαν και αντάμωσαν και χόρεψαν και γλέντησαν με την ψυχή τους κι ευχήθηκαν να ανταμώσουν ξανά του χρόνου στο 37ο Αντάμωμα.

Αυτούς τους συλλόγους που αψήφησαν την κακοκαιρία, που αψήφησαν το φόβο του κορονοϊού, που αψήφησαν τα χιλιόμετρα και τα έξοδα θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του ανταμώματος.

Από την αρχή όμως της όλης διοργάνωσης των εκδηλώσεων υπήρξαν κάποιοι που βοήθησαν σε όσα χρειαστήκαμε και τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε.

Πρώτα από όλα, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων για την αμέριστη εμπιστοσύνη της και τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Μαγειρία.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας και το δήμαρχο κύριο Νικόλαο Καρανικόλα για τη βοήθεια τους, φυσικά τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Γιώργο Τριανταφύλλου και το προσωπικό του γραφείου πολιτισμού της πόλης για την άψογη συνεργασία.

Επίσης ευχαριστούμε την Περιφερειακή ενότητα Ημαθίας και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη για τη συνεχή στήριξή του στο σύλλογό μας.

Την Αστυνομική διεύθυνση Νάουσας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των επισκεπτών.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει η πόλη της Νάουσας, καθώς οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν τις προσπάθειές μας στη φετινή διοργάνωση. Συγκεκριμένα τις ευχαριστίες μας στα εμπορικά καταστήματα για τη στήριξη, το Σύλλογο καταστημάτων εστίασης Νάουσας για τη συνεισφορά και τις χορηγίες τους, τα οινοποιεία της πόλης για τις δωρεές τους.

Εν συνεχεία δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους αδερφούς συλλόγους της πόλης, Λύκειο Ελληνίδων, όμιλος Γενίτσαροι και Μπούλες, Ιππικός όμιλος, Φιλαρμονική Νάουσας που στάθηκαν δίπλα μας υποστηρίζοντας την διοργάνωση.

Ευχαριστούμε πολύ το διευθυντή του 1ου Δημοτικού σχολείου κ. Αθανάσιο Δόδη και τη διευθύντρια του 7ου κ. Εύη Νικολάκη για τη διάθεση των σχολείων ως χώροι αποδυτηρίων για τα χορευτικά.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προβολή των εκδηλώσεων του Ανταμώματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Νάουσας για την υγειονομική κάλυψη των εκδηλώσεων.

Τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους εθελοντές, που η βοήθειά τους ήταν ανεκτίμητη, τη χοροδιδάσκαλο μας Ευτέρπη Πέτκου, τους χορευτές ,τη θεατρική ομάδα, τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που με περίσσια ζωντάνια και αγάπη συμμετείχαν σε όλες τις προετοιμασίες της διοργάνωσης.

toutou