Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
Εντυπωσιακά τα έργα του Naoussa Urban Art Festival 2021-Η τελετή λήξης και η επεξήγηση των δημιουργών (video)

Με μεγάλη επιτυχία, παρά την πανδημία και τον άστατο καιρό ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου το Naoussa Urban Art Festival 2021.

mpakar

Η Νάουσα για άλλη μια χρονιά αποτέλεσε τον «καμβά» καταξιωμένων καλλιτεχνών που τα έργα τους, έδωσαν χρώμα, ζωντάνια και τροφή για σκέψη σε όλους όσους θα θαυμάζουν τα έργα τους, μέχρι την επόμενη χρονιά.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι καλλιτέχνες συνοδευόμενοι από τους αντιδημάρχους του δήμου Νάουσας κα. Δώρα Μπαλτατζίδου και Γιώργο Τριανταφύλλου καθώς και από μέλη της τοπικής κοινότητας, ανέλυσαν στο κοινό τα έργα τους και το σκεπτικό πίσω από αυτά.

Ένα υπέροχο «ταξίδι» γεμάτο χρώματα, συμβολισμούς και πρωτότυπες ιδέες κοσμούν πλέον τους τοίχους της Νάουσας και οι δημιουργίες τους θα ταξιδέψουν σε όλη την Ευρώπη.

Η τελετή λήξης του Naoussa Urban Art Festival 2021 συνδυάστηκε με την παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Πατένταλη "Ο Μισθοφόρος Μινώταυρος" (Διηγήματα), των εκδόσεων University Studio Press, στο ΚΙΟΣΚΙ, ενώ οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Στο video του inaoussa.gr που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την επεξήγηση των έργων από όλους τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες καθώς και στο φωτογραφικό περίπατο που ακολουθεί, μπορείτε να θαυμάσετε τις μοναδικές τους δημιουργίες.

tertou