Κυριακή, Μαϊος 19, 2024
Follow Us
Χέρι με Χέρι παρά τις αντιξοότητες για την στήριξη της Φλόγας

Με καθυστέρηση μιας ώρας και στο 1/4 της σκηνής του δημοτικού θεάτρου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η μουσικοχορευτική παράσταση, «ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ, η παράδοση της Ελλάδας» που διοργάνωσε η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας .

Αιτία για την καθυστέρηση και για την έλλειψη χώρου για τους χορευτές ήταν ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με το πανί του κινηματογράφου που παρά τις προσπάθειες δεν κατέστη δυνατόν να ανέβει για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί.

Παρά την ατυχία οι διοργανωτές και τα μέλη των χορευτικών έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που γέμισε το δημοτικό θέατρο Νάουσας για να στηρίξει την  Φλόγα, τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια  και να απολαύσει χορούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

 Στην εκδήλωση συμμετείχαν: Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας (Τμήματα Ποντιακών και Πανελληνίων χορών), Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, Λαογραφικός Σύλλογος Βλάχων Νάουσας, Όμιλος Περιβάλλοντος & Πολιτισμού «Αράπιτσα», Πολιτιστικός Σύλλογος «Πυρσός», Σύλλογος Μικρασιατών Ν. Ημαθίας, Χορευτικός Όμιλος Νάουσας. Παρουσιάσε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Γιαλαμπούκης.